Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

28 July 2011

Bola Vs Mr Boyfie

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..wah..hari ini pasti ramai blogger pergi stadium..tak dinafikan nad memang jeles sebab tak pergi..nak tengok siaran langsung pon tak boleh sebab tv umah nad tak dapat Tv 1..kui kui...yer lah..nad kan boikot Astro..haha..bukan boikot..tapi tak minat nak pasang sebab tak da sapa nak tengok..3 orang jer kat umah..mak dengan abah bukan minat nak tengok astro..

Ok..stop lah pasal bola tu..sekarang nad rasa macam geram jer kat mr.boyfie nad ni..geram jer..bikin hati panas jer..hadui..kalau depan mata nad..nad dah tumbuk-tumbuk dah dyer..sakit hati pon ada lagi ni...

Kalau ikutkan nad tak panas macam ni pon sebenarnya..tapi..dyer tak bagi tahu nad yang dyer nak pergi stadium tu...eee...laki memang macam ni ker??susah nak komunikasi dengan perempuan ker ea??

Herran nad sebab tadi nad text dyer..pastu dyer boleh balas kat stadium ni ha....eee..memang rasa macam nak lambung laju-laju jer fon tu..tapi,nad tak nak lambung pon..haha...sayang fon..

Sekarang pasti ramai blogger post pasal bola kan???percaya tak??hehe..nesti lah..berita penting tu.tapi jujur..sekarang nad tak tahu pon result bola Malaysia Vs Singapura sebentar tadi tu okay..

Ok..nad chill sebab 29 July 2011 ni bufday mr.boyfie...hurm..redha jer lah..hari dyer..mesti dyer nak bebas kan time bufday dyer...ok...tak pe...nad malas nak layan perasaan bengang yang macam vangang ni..sekarang nad harus chilll......

Nad baru perasan ni...hari ni nad buat entry pasal nak bebel kat mr.boyfie jer..nasib baik dyer tak perna baca blog nad..hehe..buley pulak membebel kat sini..hehe...

Nad nak out..nak melayan perasaan ni...hehe..thanks sudi baca entry ini..Setiap komen amat nad hargai..

p/s :: nad memang tengah touching bin cacing ni...



4 comments:

Cik Ezy said...

org laki mmg camtu..
hehekk
sabo jela..

SoLy SoLicious said...

die xpenah bc belog kamu? bia betik?
la ni jugak nak pi report kat die...heee

msredcheesecake said...

Mlm ni ramai emo sebab HM kalah ngan singa...nad ni emo ngan boyfie plak....hhheeee

Wanie Ghazali said...

hehe nasib pakwe kite suke tgk kt tv je xsuka p stadium =.=