Friends of Miss Nadya

29 September 2011

Tekanan Darah Rendah | Demam

Assalamualaikum...

Salam sejahtera semua. Sepatutnya entry ini di publish semalam. Disebabkan keadaan tidak mengizinkan. Post lah hari ni.

Gambar kejohanan futsal dah ciap upload kat facebook Kompleks Rakan Muda Bera(KRM Bera) Nad pulak demam hari selasa ari tu. Nak bangun pon tak larat. En.Boyfie kemain risau. Kejap-kejap call tanya khabar. Hehe..Nad memang suka kalau ada orang prihatin kat Nad. Cepat sikit Nad baik. Ari tu je berapa kali dia call, tak terkira lah rasanya.

Sebab tu Nad tak dapat update blog hari selasa ari tu. Bukan ada orang perasan kan??

Cerita yang sepatotnya nad post hari Rabu. Beratnya kepala nad semalam. Pagi semalam Nad dah tak larat sangat semalam. Tapi Nad gigih jugak pergi klinik sorang-sorang sebab klinik kat tempat Nad dekat je tapi tak dapat amik MC. Kene pergi Klinik Tementi. Maknanya kene keluar. Terpaksa la Nad rojer Cousin Nad . Mintak dia drive dan hantar Nad pergi klinik. Dah lah Nak bangun pon tak boleh. Dia lah siapkan baju Nad semua.

Dan hari ini sakit nad datang kembali..:(
Writing By :: Miss Nadya

Iklan Nuffnang Adalah Yang Terhebat Kan??






5 comments:

siti kektus said...

Sian nya. Tak pe. Sat g elok la tu. Ok.Sian nya. Tak pe. Sat g elok la tu. Ok.

shafiqabdshukor said...

banyak-banyak la rehat ye..
get well soon...

c genk bah ne said...

rehat cukup2 ea..

Santri T.P.I.N.I said...

cepat sembuh dan jangan lupa makan ubat!

fRaMe+LenSeS said...

Nad men futsal ke? wahhhh :D