Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

09 October 2011

Bila Nad Poyo Binti Poyos | Lyrics

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua. Mari gelakkan nad sebelum nad bagitahu kenapa nad poyo sikit hari ni. 2 Hari lepas nad ada review blog Aqilah Haliqa kat entry ini. Lepas tu berkenan lagu kat blog tu. Nad pon tanya la tajuk lagu tu. Nak tahu tak lagu apa?? Lagu You - Dari Nur Jannah Alia. Budak tu memang menyanyi lagu tu ke ea? Entah, susah nak kata. Sebab nad pon tak tahu tapi lagu dia memang best. Kalau tak percaya. Korang play lagu dia yang nad curi dari you tube ni ye. Yang mana dah tahu boleh bagi tahu tak tentang Nur Jannah Alia tu siapa sebenarnya?? ^_*

Lepas tu godek you tube, terjumpa lagu Resah - Dian. Best..^_*

You - Nur Jannah Alia


Lyrics You - Nur Jannah Alia pulak.

you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you.

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine.

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here.

i know it's me who say good bye
and that the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you.

for all the things i've done and said
for all the hurt i've caused of you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do.
 sajer nak tepek. miss En.Boyfie..^_*

3 comments:

ieyza afieyna said...

sedap juga lagu ni..
tapi tak kenal pun die sape.

artis you tube jugak ke.. hee..

BeloG MTT said...

Entri kamu 9hb baru keluar di dashboard MTT hari ni sekali gus dalam 20+ entri kamu di dasboard.. Huhu :D

BeloG MTT said...

Dari 9hb sampai ke hari ni.. ^^"