Friends of Miss Nadya

22 October 2011

Kelembapan Super Hero | Update Bola

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua. Pergh,hari ni macam orang gila tak dapat update blog. Memula nak biasakan diri dengan bercuti dengan tenang. Tapi tak boleh jugak. Nak jugak update blog ni. Nak jugak blog jogging ke blog kawan-kawan.

Anyway sekarang nad ada di Terengganu sekarang. Nad stay kat Kemaman sekarang. Esok nak pergi Kuala Terengganu dengan En.Boyfie.^_*

Dia kata nak amik pagi-pagi. Boleh bangun ke pagi-pagi. Tak tahu lah.^_*

Okay,nad sekarang ni nad cakap pasal Broadband. Kelembapan Super Hero. Sakit je hati ni.

Nak ping entry sana sini kat group Blogger pon tak boleh sebab dengan kelembapan Super Hero ini melanda diriku ini. Insyaallah nad akan pulih seperti biasa hari Juma'at sebab khamis dah pulang ke Pahang.^_*

En.Boyfie beli buku Sudoku untuk nad. Thanks En.Boyfie. Sampai dua beli buku sudoku untuk saya yer.^_*

Tiba-tiba dia kata terima kasih je ke? Tak sayang saya? Hehe..Sayang lah..^_*
Tetttttt harus ke kata I Love You kat blog ni?Hehe.. I Love You En.Boyfie..^_*
Sekarang En.Boyfie sibuk tengok bola Terengganu vs Selangor. Nak balas message pon susah.T_T

Sekarang Terengganu Vs Selangor dah 2-0
T.team Vs Negeri Sembilan dah 1-1..Keep it up Negerei Sembilan. Negeri Kelahiranku.^_*


E.Boyfie suruh nad add Facebook Terengganu FC & Terengganu Fa. Dah lah broadband mengalami masalah kelembapan Super Hero. Nak bukak Fb pon masalah.^_*
Tapi page dorang dah like.^_*

gambar pinjam kat pak cik google.^_*

6 comments:

SoLy SoLicious said...

terengganu...negeri saye..hee

QasehSuci said...

wah...kita mempunyai minat yg sama..

nik rosmawati said...

ade kat trg.tetiba rindu trg.akak study sana dulu..hehe

Zul Fattah said...

hehe.. go terengganu go..

Luna Shoppe said...

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

Santri T.P.I.N.I said...

org lelaki dengan bola memang tak dapat dipisahkan...mcm aur dengan tebing. biasalah tu...takde lelaki yg tak minat bola.