Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

13 November 2011

Greyson Chance Feat Najwa Latif

Assalamualaikum..

Nad tak tahu menahu pon pasal AIM(Anugerah Industri Music) ni yang ada siaran langsung dari Astro Ria semalam. Eh,betul ke semalam?? Biasalah umah nad tak da astro ni sebab abah kata membazir setiap kali nad suruh pasang astro le[as tu dia mesti kata. Tinggal kat umah 3 orang je bukan ada cucu pon kat umah ni. Ops..dalam hati nad dah terasa.ai aku kene perli ke ni...adush


nad tahu ni pon sebab En.Boyfie message :: Greyson Chance jadi famous semalam..
Nad dengan hairan+bengong  tiba-tiba tanya balik.. :: Apa tu??
En.Boyfie :: Budak you tube berduet dengan Najwa Latif nyanyi lagu Paparazzi..dia mai Malaysia untuk AIM semalam

Owh baru nad faham rupanya si Greyson Chance yang menyanyi lagu Unfreind You & lagu Waiting Outside The Lines tu.

Bertuah Najwa Latif ni sebab dapat berduet dengan Greyson Chance kan. Muda-muda dah dapat berduet dengan artis luar negara.
Kata Encik Nakal :: Dalam pada itu,jika dilihatkan fesyen pakaian yang dipakai oleh Najwa Latif agak tidak seimbang dengan konsep AIM mahupun dengan lagu yang dipersembahkan,Begitu juga fesyen yang dipakai Najwa pada Anugerah Skrin 2011 tempoh hari.Walaubagaimana’pun Najwa Latif tetap comel dan best yaw!!

Yup,Najwa Latif tetap comel..^_*




Gambar Greyson Chace dengan Najwa Latif di AIM(Anugerah Industri Music) nad copy dari laman sesawang Abang Budiey

 

 
Jom Layan Lagu Dari You Tube..

nota mulut nad :: nak buat doodle muslimah untuk adik waniey ni.nanti nad cerita kenapa nad kene buat doodle ni..

4 comments:

ieyza afieyna said...

rumah ieyza pun xde astro,,
so x dpt la tgk.. huhu..

oh nie ke greyson chance..haha,,
mlm smlm ramai tulis status fb pasal dia.. ingt spe lar.. huhu

MéuzAngelo™ XXIII said...

tak sempat nk tgk

Cik Purple Pinkypuff said...

cp dapat tau pasal greyson chance nih bru2 nih jer pasal sorang blogger dia minat gilak.. tp tak kenal la sape budak tuh.. baru penah tgk kat tv yg AIM tu la 1st time.. and bru tau lagu waiting outside the lines tuh lagu dia.. hahahahha.. pastu, ramai yg heboh kat fb sal budak nih.. ish ish ish..

jurutaip said...

huargh,,
ritu x sempat tengok..