Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

31 July 2011

Hari Ini Sibuk..Betul Ke??

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger..Salam Menyambut Ramadhan..Hye semua...sibuk tak??hari ni hari ahad...Insyaallah..esok puasa...apa perasaan korang??berdebar tak??hehe...kenapa nad tanya hari ni sibuk ke tak??sebab nak tahu lah korang kene beli persiapan untuk sahur ke tak...

macam mak nad...hari ni dyer dengan abah pergi beli barang untuk masakan sahur...hmm...

Nad pulak..sibuk mengedit gambar untuk upload kat sini..nak tahu gambar apa??gambar mandi sungai semalam lah...huhu..

lepas tu apa ea??alah..nad lupa lah pulak..hadoi..problem betol lah otak ni..haduh..ok...nanti jap lagi lah nad cuba upload picture semalam kat blog ini..huhu..




30 July 2011

Selamat Menyambut Ramadhan Untuk Semua

Assalamualaikum..


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...pergh..badan agak penat sangat-sangat sebab tadi pagi sampai petang nad duduk mandi kat Sungai Penderas sungai ini terletak di Kampung Paya Luas,Kuala Krau,Pahang Darul Makmur..hehe..kali kedua pergi sana...dah tak jakun(pelik) dah pergi sana..hehe..kalau nak tahu..nad pernah buat entry pasal sungai ni kat SINI .. macam nak upload gambar dah yang tadi tapi rasa macam malas sangat sebab penat..kui kui kui..

Dah baca ker??baik kowang baca..rugi tak baca..hehe..nad cuma nak ucapkan Selamat Berpuasa untuk semua sebenarnya...tahukan semua..besok kita tengok anak bulan ...lepastu hari Isnin mungkin kita berpuasa kan???hehe..ok..nad nak masuk tidur..selamat malam semua..Gud Nite...




Short Entry 2



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Hye semua...ini short entry sahaja..

Okay...nad nak pergi Temerloh jap...nak pergi Photoshoot kat sana..tapi hari hujan pulak ni...hmm...cam ner tak tahu lah..

Sepupu nad yang menjadi mangsa untuk menjadi model nad..hehe...

Pasal segmen tu tinggal lagi 1 Part untuk nad promot..kalau nak tengok list nama DI SINI

Ok...nad pergi dulu yer..doakan perjalanan nad selamat pergi dan balek...Amin...


28 July 2011

Bola Vs Mr Boyfie

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..wah..hari ini pasti ramai blogger pergi stadium..tak dinafikan nad memang jeles sebab tak pergi..nak tengok siaran langsung pon tak boleh sebab tv umah nad tak dapat Tv 1..kui kui...yer lah..nad kan boikot Astro..haha..bukan boikot..tapi tak minat nak pasang sebab tak da sapa nak tengok..3 orang jer kat umah..mak dengan abah bukan minat nak tengok astro..

Ok..stop lah pasal bola tu..sekarang nad rasa macam geram jer kat mr.boyfie nad ni..geram jer..bikin hati panas jer..hadui..kalau depan mata nad..nad dah tumbuk-tumbuk dah dyer..sakit hati pon ada lagi ni...

Kalau ikutkan nad tak panas macam ni pon sebenarnya..tapi..dyer tak bagi tahu nad yang dyer nak pergi stadium tu...eee...laki memang macam ni ker??susah nak komunikasi dengan perempuan ker ea??

Herran nad sebab tadi nad text dyer..pastu dyer boleh balas kat stadium ni ha....eee..memang rasa macam nak lambung laju-laju jer fon tu..tapi,nad tak nak lambung pon..haha...sayang fon..

Sekarang pasti ramai blogger post pasal bola kan???percaya tak??hehe..nesti lah..berita penting tu.tapi jujur..sekarang nad tak tahu pon result bola Malaysia Vs Singapura sebentar tadi tu okay..

Ok..nad chill sebab 29 July 2011 ni bufday mr.boyfie...hurm..redha jer lah..hari dyer..mesti dyer nak bebas kan time bufday dyer...ok...tak pe...nad malas nak layan perasaan bengang yang macam vangang ni..sekarang nad harus chilll......

Nad baru perasan ni...hari ni nad buat entry pasal nak bebel kat mr.boyfie jer..nasib baik dyer tak perna baca blog nad..hehe..buley pulak membebel kat sini..hehe...

Nad nak out..nak melayan perasaan ni...hehe..thanks sudi baca entry ini..Setiap komen amat nad hargai..

p/s :: nad memang tengah touching bin cacing ni...



Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain


Assalamualaikum..
 
Segmen Dah Di Tutup

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...what??nad buat segmen??biar betul...huhu..okay..ini betol-betol..bukan cubaan..hehe..hajat ni dah lama nad pasang..cuma tak berkesempatan nak buat..tapi nad nekad nak buat jugak segmen ni..entry ini di publish selepas nad siap blogwalking yang join Segmen Aku Blogger Negeri By Syazwan Che Deraman Di Sini..

Motif :: Kenal Blogger Lain sebab mungkin nad terlepas pandang follower nad yang dah follow nad..

Apa yang perlu anda semua buat ialah ::

1. Buat 1 entry bertajuk  Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain
2. Copy header di atas dan link kan ke entry ini.
3. Bagi tahu nama korang..nama pendek pon okay..sebab senang nak promot..
4. Umur..yelah..nad nak tahu jugak..yang join segmen ini adik ker..kakak ker..abang ke..huhu..
5. Dari Negeri mana..tu jer..sebab senang nak promot..
6. Tinggal link kat komen..
7. Tolong hantar 1 kali jer url anda sebab takot double link pulak..
Senarai Nama Yang Dah Join ::
  1. http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  2. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  3. http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  4. http://tirana91.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  5. http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  6. http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  7. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  8. http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  9. http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  10. http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  11. http://yeansachealblog.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  12. http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  13. http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  14. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  15. http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/07/segen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  16. http://kami-muslim.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  17. http://abyazree.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  18. http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  19. http://xaraclarachic.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  20. http://cello191.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  21. http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  22. http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  23. http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  24. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html 
  25. http://missluvyna.blogspot.com/
  26. http://ceryterakitaadabezanya.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html  
  27. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  28. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  29. http://senahsenator.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  30. http://zalifa97.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  31. http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  32. http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  33. http://athibe.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  34. http://merahjambujingga.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  35. http://uzaycepet.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  36. http://bumbumchumill.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  37. http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  38. http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  39. http://jieyalurvehym.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html  
  40. http://tmahkecik.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  41. http://nanaker.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  42. http://chantekdia.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  43. http://shahfieqdaniel.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  44. http://bulatsayangsaya.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  45. http://starsmoondiary.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  46. http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  47. http://ecahstory96.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  48. http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  49. http://nurulanatimahirah.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  50. http://siladyieka.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  51. http://cikkepohkepoh.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html 
  52. http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  53. http://simatapanda.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html  
  54. http://melodihatifyka.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  55. http://claragurl90.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadyamotif-kenal-blogger.html
  56. http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/2011/07/korang.html
  57. http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  58. http://roszaliza.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  59. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  60. http://asmiza-handmadejewelry.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  61. http://shilagyla.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html
  62. http://paencomot.blogspot.com/2011/07/sesi-suai-kenal-err-oke-mcm-orientasi.html
  63. http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-miss-nadya-motif-kenal-blogger.html

#7 Spontaneous Thursday | ツ miss nadya punyer blog ツ


Kalau Ada Jarum Yang Patah Jangan Di Simpan Di Dalam Peti, Buang Aje Beli Jarum Yang Baru..


ST yang lepas :: 

1# ST 16 Jun 2011
2# ST 23 Jun 2011
3# ST 30 Jun 2011
4# ST 07 July 2011
5# ST 14 July 2011
6# ST 21 July 2011


BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Nak join??klik jer header..Tutup Pukul 3 PM (28 July 2011)

Soalan :: Perempuan Lagi Tua Dari Pasangannya??




Review Follower 800 | Miss Nadya Punyer Blog





Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...Alhumdulillah...membesar sambir meningkat si budak miss-nadya.blogspot.com ni kan..hehe.. 

13 July 2011 ari tu nad pernah buat Review Follower 600 Miss Nadya Punyer Blog .. 
21 July 2011 ari tu..nad dah buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog ..
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog .. 
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog ..dan hari ini
28 July 2011 buat Review Follower 800 Miss Nadya Punyer Blog..

nad memang tak ada ayat lain..nad cuma dapat mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini..ingat..nad tak pernah mintak balasan tau...sebab nad tak pernah nak paksa semua follow blog nad..sebab itu hak masing-masing..betul tak??

kalau ada yang nak kene review..boleh..mai join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain sebab tarikh tutup segmen tu besok pukul 11 pagi..lalala..nad akan promot blog korang untuk sesiapa yang dah join segmen tu yer..
Nak tahu nad promot macam mana??nad promot 10 blog untuk 1 Part..so,nad dah promot 4 part..maknanya dah promot 40 blog..sekarang nad nak promot part 5..kalau nak kenal blogger lain meh klik Part 1, Part 2, Part 3 & Part 4 ..kalau nak tengok semua blogger yang dah join segmen tu DI SINI

Okay-okay..dah-dah..sekarang nak cerita pasal Follower yang ke-800 ni...Thanks kepada awak kerana sudi follow blog nad ni..tapi sayang..nad tak dapat detect blog anda kerana anda tak letak link di profil anda...kalau anda baca entry ini..baca tutorial dari Blog Adamxis Di Sini semoga membantu anda untuk terus berblogging gogging..hik hik...tak dapat nak terjah blog beliau..huk huk..harap beliau baca entry ini..






27 July 2011

Sebaris Dengan Abg Ben..:)



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..hehe..tajuk nak mantop sokmo..kui kui..nad sebaris dgn abg ben..korang ader??hehehe..jangan marah..chill ok...hehe..tengah nad blogwalking sebab tengah update bloglist nad...nampak abg ben dah sebaris dengan nad..kui kui...hehe..

korang nak tengok ker kat mana??hehe..ini blog Dya hehe..mari kita terjah beliau..:)

nad memang suker buat entry begini yer..8 Jun 2011 ari tu nad pernah buat entry Abg Ben Di Bawah Nad di blog Adam Narzuan ..





#9 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ



Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan.. More On :: wiki.answer.com

26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...korang rasa nak join tak??dulu dah ada part 1..skunk ni Part 2 pulak...kalau korang berminat..klik jer header abg ben tu okay..Senarai nama yang join segmen ini di Blog MTT

Sesiapa yang berminat nak tukat link dengan nad??tinggal link anda okay...nad akan listkan korang dalam Blogger Gurl Atau Blogger Boyz





Bila Dah Femes.. Berlagak.. Patot Ker??

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...wah...tajuk pedas macam meggie goreng mak nad masak pagi tadi jer...sebelom memulakan perbicaraan...nad nak mohon maaf andai ada yang terasa...tadi...nad blogwalking kejap masa tengah makan meggie goreng yang mak nad bekalkan untuk nad ni...dah lah tengah pedas...pastu terbaca satu komen pedas ni di blog kawan nad ni..lagi lah pedas...huhu..kita sebagai manusia...terutama melayu sepatutnya menyokong rakan yang lain.bukan mencuba menjatuhkan orang lain...
Sorry...takde backlink sebab nad tak nak menjatuhkan sesapa...so,kita sesama insan,..amik iktibar..nad pon tak nak jadi macam insan di bawah ini..

blog Budak A ini kira femes jugak lah pada pandangan mata nad..kerana nad dah lama follow blog beliau...tapi..blog Budak B ni nad tak tahu..kalau tengok follower..follower Budak B lagi banyak dari Budak A...nad tak kenal Budak B ni sebab jarang baca entry beliau...nad suka baca entry Budak A..

nad nak cerita pon segan lah..sebab dua-dua perempuan...ish...nad nak amik iktibar disini..walaupon follower ramai..uv banyak...trafik maintain...nad tak akan pertikaikan blog lain..kerana diri masing-masing cuba menyampaikan entry terbaik...kalau kawan-kawan tengok..blog nad ni ramai follower..uv pon banyak...tapi tak semestinya nad terbaik..betol ke tak??

p/s :: nad masih belajar menghasilkan entry yang bagus..hehe..

Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini.. 

21 July 2011 ari tu nad baru buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog Di Sini.. 
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog pulak...hari ni
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog pulak..nad nak cakap terima kasih kat semua..Alhamdulillah..nad dapat kawan-kawan tak sombong..hehe..yang tak kene review tu jangan lah keciwa..

meh join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain..kat situ..sapa yang dah join..nad promot blog diorang..

kalau tak percaya..mek klik 1# Promote Segmen dan 2# Promote Segmen..buat masa ni nad baru dapat promote 20 blog je..sebab semalam nad pergi Temerloh seharian..fuh penat...kalau nak tengok senarai nama yang dah join klik List Nama Join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain..ramai yang join tu semua adik-adik nad..hehe..bagus kan..budak-budak sekarang..tak macam dulu-dulu..dulu-dulu nad sebaya dorang..tak tahu blog tu apa tau..hehe...


25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Kalau rasa nak join..klik jer header abg ben tu okay..tutup??pukul 9 malam..senarai nama??kat Blog MTT..


moh ktirik blog nad ni ramai-ramai..nak tengok jugak apa yang korang kritik..hehe..





Short Entry



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...okay..ini adalah short entry ini..hehe...nad dah up date nama yang join segmen nad tu kat SINI..hari ni kalau sempat nad promot blog korang...tapi..kalau tak sempat..besok baru nad buat..sebab nad nak keluar ni..nak pergi temerloh jap...shopping mopping kat sana..hehe..

Kalau nama korang tak de kat situ..tolong bagitahu ea...nanti nad check balek...

Sapa lom join segmen nad buat??KLIK SINI..

Doakan perjalan nad selamat pergi dan balek..kerana keadaan kereta macam kurang bagus pulak..huhu..



24 July 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger Reader..hehe..tamak lah nad ni..nad buat segmen..tapi sibuk nak join segmen Cik Lulu kita ni..ada sesiapa minat nak join segmen nad ker??kalau nak join..klik header di bawah..

Kira macam nad promot segmen nad lah kan Cik Lulu??hehe..




23 July 2011

Senarai Nama Segmen SCD | Setiap Negeri



ENTRY MELEKAT SAMPAI NAD HABIS BLOGWALKING SEMUA BLOG..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..
SEGMEN NIE DAH HABIS DAH.MAAF YE :)

Sebelum tu nad mintak maaf yer Syazwan..tak mintak kebenaran dulu kat wan.....tapi nad nak kenal sumer yang join segmen anda ni..
kalau link yang tak boleh get through tolong komen ea..

nad punya link ::
miss-nadya.blogspot.com

Blogger Perlis

Blogger Terengganu

1 :: aku-freaky-falcon.blogspot.com
2 :: cintakukini.blogspot.com
3 :: sweetgurlz11.blogspot.com
4 :: deepylo00p.blogspot.com
5 :: diari-fana.blogspot.com
6 :: sepatukacasindarella.blogspot.com
7 :: cahayakeharumanku.blogspot.com
8 :: nurulnadiahmamat.blogspot.com
9 :: shahimarzone.blogspot.com
10 :: lemonribena.blogspot.com
11 :: monolog25.blogspot.com
12 :: diaryflower.blogspot.com
13 :: ciksya-cda.blogspot.com
14 :: sun3tpini.blogspot.com
15 :: mimiatia.blogspot.com

Blogger Sabah

1 :: saya2105.blogspot.com
2 :: mieszwiahpunyastory.blogspot.com
3 :: genkcorner.blogspot.com
4 :: forbiddentqa.blogspot.com
5 :: littlequeenstory.blogspot.com
6 :: rechkaye1224.blogspot.com
7 :: fardhilah-dhiel.blogspot.com
8 :: elyanaguitar.blogspot.com


Blogger Selangor

1 :: http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
2 :: http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
3 :: http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
4 :: http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-darul-ehsan.html
5 :: http://norhafeezah.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-selangor.html
6 :: http://love-cinta-sayang.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
7 :: http://exoralarling.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor-darul-ehsan.html
8 :: http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-selangor.html
9 :: http://kzhariff.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
10 :: http://belog.syazwansarawak.com/segmen-aku-blogger-negeri-selangor/ 
11 :: http://pelangichenta.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
12 :: http://berryhoney.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor-howyeh.html 
13 :: http://angelc00l.blogspot.com/2011/07/saye-blogger-negeri-selangor-darul.html 
14 :: http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-selangor.html 
15 :: http://izzaty2100.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor-darul-ehsan.html
16 :: http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html 
17 :: http://heyluvika.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html
18 :: http://hanysapek.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html 
19 :: http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor.html


Blogger Perak

1 :: http://fahmimasarudin.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html
2 :: http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html
3 :: http://syrupmasin.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak-lah-encik.html
4 :: http://ninotshiasy.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-perak.html
5 :: http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html
6 :: http://fieha88.blogspot.com/2011/07/segmenaku-blogger-negeri-perak.html
7 :: http://izzatialina.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html
8 :: http://mamaaerish.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-perak.html
9 :: http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-blogger-negeri-perak-darul.html 

Blogger Sarawak

Blogger Johor



Blogger Kelantan


Blogger Pulau Pinang

Blogger Melaka

Blogger Kedah


Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog




Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini..21 July 2011 ari tu nad baru buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog Di Sini
hari ni..23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog pulak...tak tahu nak cakap terima kasih macam mana..gembira sambil makan mi hun goreng ni..huhu..

Thanks kepada Ben W7 kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini..hehe..mari kita terjah blog beliau..kerana sekali pandang..macam farid kamil pon ada..hehe..pada pandangan mata nad lah..pandangan mata korang mesti lah lain kan..hehe..huhu..


nad suka design blog anda..kemas..kuning itu menawan..hehe..nak loading tak berat..datang banyak kali pon jadi best jer..nad pernah masuk beliau kerana beliau join segmen Abg Ben kita..mari terjah..




22 July 2011

T-Shirt Sahabat Blogger Arrived

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Salam Hari Jumaat..lewat tak nad post entry hari ni..kerana nad dari tadi sibuk edit gambar untuk mempromotkan T-Shirt Sahabat Blogger Sahabat Blogger Dot Net..

Nad sampai jer ofis tadi..K.Dijah(Praktikal) cakap.. "nadia..barang awak dah sampai.."..nad pon menjawab.."barang apa tu??"..nad dengan rakus membuka kertas itu sambil menjerit.."wa...t-shirt sahabat blogger nadia dah sampai lah kak"..K.Dijah berkata "wow..smart lah baju ni...cantik nyer..tapi baju ni tak boleh basuh pakai mesin tau..kene basuh dengan tangan"..

Hehe..nad okay jer..janji baju tu memang cantik..seyes cun..nad beli Saiz M..besar untuk nad..huhu..tak kesah..janji nad selesa..hehe..nasib baik hari ni bawak second photographer..boleh dyer amik gambar nad..hehe..mari kita tengok baju yang disarung oleh Nad sendiri..

mintak maaf yer..nad malas nak bukak kemeja..so,nad sarung jer..ini pandangan dari hadapan..

 dekat lengan kiri ada logo SB..cun seyh..

 ini pandangan belakang baju tersebut..hehe..tak nak pakai pada mulanya..

dah cukup..3 keping jer nad amik gambar..hehe..cukup lah kan..harga baju ini RM30..ciap postage..nad order baju ni dekat atiq..sebab beliau guna Maybank..nad tempah baju tu last minute..hehe..sekrang tempahan tu dah tutup..so,nanti kita mintak admin buat tempahan lagi yer..thanks kepada admin SB..korang tau tak sape admin SB..meyh sini nad senaraikan..

ini admin blog Sahabat Blogger Dot Net ::


Ini Admin group Sahabat Blogger :: 


Sekian Terima Kasih..hehe..setiap komen amat nad hargai..

Writing By :: Miss Nadya

21 July 2011

#6 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

Assalamualaikum...
NAMA SAYA NADIAH..PANGGIL NAD JER PON OK..UMUR 23 TAHUN..HAHA..DAH TUA..

FAN PAGE ST HERE & GROUP ST HERE


ST yang lepas :: 

1# ST 16 Jun 2011
2# ST 23 Jun 2011
3# ST 30 Jun 2011
4# ST 7 July 2011
5# ST 14 Julai 2011



Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog



Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger Readers..

Thanks kepada Gadis Blogger kerana sudi follow blog nad ni..mintak maaf..review lambat...hehe..nad siapkan berbagai perkara tadi..hehe..

thanks again..apa lagi..mari tejah beliau..^^


Sarung Bantal Cross-Stitch


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..

Ini entry terlekat sampai sarung bantal kecik tu dijual..thanks..

Sarung bantal di atas nad nak jual...sesiapa berminat??

Harga??RM40 ciap postage..sebarang rundingan selepas nad dapat call or massage..


Serious Buyer Only...



BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER




Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..

Kalau rasa nak join..klik jer header abg ben tu okay..tutup??pukul 9 malam..senarai nama??kat Blog MTT

salam kenal semua...nad blogger baru jugak..tak kira..hehe..sebab blog ni blog baru 3 bulan lebih..hehe..tujuan join??nak cari kawan ramai...support bloger baru..apa lagi mau cakap ni??abg beng suwoh kata blog ini layak di follow dan baca selalu...hehe...terserah lah..nad tak kesah pon..yang tak nak follow pon tak pe..hehe..nad tak pernah paksa okays..




20 July 2011

Maggie Kari Ala Miss Nadya.....


Maggie Kari Ala Miss Nadya.....
Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia..Salam 1 Bloggers...
Time gini la per0t ni mintak-mintak makanan...had0i..den l0mah t0l lah nak masak..tapi dari dye ngadu sakit pagi-pagi kang..bek nad masak ciap-ciap...fuh..memang sedap..walaup0n simple...cukup lah wat per0t nad ni kekenyangan...
Erk...alhamdulillah...kenyang...semp0i dak nad masak?hehe..
Car0-car0 masak cegitu..
Amik cili api lam 5 biji..
Bawang merah 1 biji..
Bawang putih 1 ulas..pastu tumbuk bahan di atas sampai lumat..Rebus lak megi kari tu...pastu dah ciap..tapis megi tu..air rebusan jangan buang lagi..pastu tumis bahan tadi..letak air rebusan dalam 2 sudu..goreng pedal ayam dengan udang tadi..agak da masak masuk megi tadi..dah ciap..pastu makan..dah abis..alhamdulillah..
Thanks sudi baca...setiap komen amat nad hargai...
~update use mms~

#8 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ



Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan.. More On :: wiki.answer.com

19 July 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG



Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..

Kalau rasa nak join..klik jer header abg ben tu okay..
Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , minat dan sebagainya la..
nad start buat blog since august 2010..masa tu nama blog tu hanzi-hiragana.blogspot.com...lepas tu nad buat blog lain..bulan 1 hari tu nad tukar kepada miss-nadya.blogspot.com...lepas tu nad tutup blog balek..nad buat blog baru balek pada 17/4/2011..masa tu ada segelintir jer tahu blog tu..lepas tu nad buat nama apa tah..orang pon xtahu..terus nad tukar blog miss-nadya.blogspot.com tu kepada nadpink.blogspot.com..dan blog ini nad amik balik nama miss-nadya.blogspot.com...sekarang blog ini lagi maju dari blog nadpink.blogspot.com..

kenapa anda buat blog
masa tu nad buat blog nad nak buat bisnes..hehe..tapi sekarang nad minat cerita di blog..
sapa idola bloggger anda
 idola blogger nad ialah Abg Ben lah...sebab abg ben saya mampu memulakan hidup blog baru ni...even blog baru..tapi,blog ini tetap hidup dengan sokongan semua..
Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?
sebab nad cuba kongsi ilmu yang nad pelajari dari orang lain...tapi,rata-rata yang datang blog nad sebab blog nad pink..hehe..

Close Date :: 19 Julai 2011 Jam 2 Petang..


18 July 2011

Program Membina Blog Part 1

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger Readers..

Program Membina Blog(Y Blog) Daerah Bera 2011 bertempat di Rakan Muda Daerah Bera..
15 - 17 July 2011

15 july 2011
Jumaat hari tu nad ada buat program membina blog peringkat daerah bera..kat tempat kerja nad lah..Alhamdulillah program semua berjalan dengan lancar di mana ini adalah projek pertama yang nad kene handle sendiri..di mana bos dan kawan sekerja banyak membantu nad untuk program ni...sepatutnya nad kene amik 40 peserta sahaja..tapi,petang tu masa pendaftaran tu ada 43 orang yang hadir..pergh..time tu pala nad tak tahu nak letak kat mana sebab terlebih..takkan nak halau pulak kan..giler kejam...nad pon bincang dengan bos untuk amik jer 3 orang pelajar yang terlebih ini..dorang memang nak sangat belajar..nad berkorban untuk diorang memberi keperluan untuk mereka...untuk malam pertama dorang tidak memberi masalah kepada nad..Alhamdulillah kerana semua pelajar memberi kerjasama kepada nad..tu yang nad happy sangat..

Dua orang tenaga pengajar iaitu Ustaz Hisham(PKG Bera) Dan sahabat beliau Ustaz Mukram(PKG jugak kot..)

 Tekun diorang mendengar intro dari tenaga pengajar..

Sebahagian yang dah masuk workshop untuk mendengar penerangan di hari pertama

 Mereka yang duduk di bahagian tengah

 Gambar gelap sikit ..di bahagian hujung..

itulah semua pelajar yang join program membina blog hari jumaat lalu..nad nak update part 2 pulak...

17 July 2011

Program Membina BLog Dah Habis..

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger Readers...

ini adalah short entry untuk hari ni...penat yang teramat sangat untuk menjalankan program membina blog ni...nanti nad akan promot 10 blog yang dah menang dalam pertandingan ni..

Alhamdulillah program berjaya...nad memang nervous gile buat program ni sebab ini adalah projek pertama di mana nad kene handle sendiri semuanya di samping bos dan kawan sekerja banyak membantu...

Insyaallah esok nad nak upload semua gambar..:)

sekarang nad nak rehat kan diri ini...

thanks sebab baca..setiap komen amat nad hargai..