Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

30 September 2011

Kembang Semangkuk Dengan Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum..



Salam Jumaat semua..lelaki semua dah balik solat jumaat ke belom ea??En.Boyfie pon tak message lagi..

Dah,tadi Nad timbang berat badan. Menurun lagi.. Sebab semenjak Nad sakit dari selasa lepas hingga hari ni. Nad tak selera nak makan. Nafsu makan tu memang ada, tapi bila makan je terkeluar balik. Hari ni, dengan ketandusan idea kerana hari ni nad rasa macam nak fengsan.#tipu.

Sebenarnya nad agak terkujat boboy sebab Cik Yuyu Jelo ni komen dekat page Miss Nadya Punyer Blog


Hehe..nad tak sure dia kata siapa yang comey..hehe..okay,Yuyu Zulaikha dah bertemu dengan kembarnya Yuyu Johanna di entry Rabu Bersama Kembar Yuyu Zulaikha | Entry 11 Gambar

Sebenarnya sekarang perut nad masih tak stabil. Dari malam tadi dah berjuta lemon kali nad pergi toilet. Sampaikan En.Boyfie berjaga malam tadi. Bila terjaga je nad message dia. Dia teman sampai nad terbungkang tertido balik. Kesian kat dia..^_*

p/s :: Nad nak siapkan bloglist antara negeri kat blog lagi satu..

Writing By :: Miss Nadya

29 September 2011

Bloglist Penghargaan Buat Mereka

Assalamualaikum...


Salam sejahtera semua. Nad tak sihat tapi kencang buat entry. Tak pa lah.. Sekarang nad buat entry ini untuk memberi tahu mereka yang nad dah buat 1 Bloglist Blog Jari Kuat Komen di mana bloglist ini akan nad perbaharui sekali sebulan. Bapa kali sebulan pon tak kisah. 

Yang tak masuk di bloglist itu jangan bersedih okay. Sila cuba lagi dengan mengomen. Hehe..

Okay, korang semua. Nad nak ucapkan terima kasih banyak-banyak yang selalu komen blog nad ni. Tanpa anda semua. Siapalah Nad. Kalau korang tak terjah Nad. Pasti Nad tak kenal korang.

Pengomen Tegar jatuh kepada Corat Coret Nusha,beliau dah jatuhkan drop komen kat blog nad ni sebanyak 42 biji . Nad pon tak pernah komen sebanyak itu di blog beliau.. Terharu sangat..thanks tau Nuyui..^_*

Solicious Storynory atau nama saintifik beliau SS telah melepaskan bom atom komen sebanyak 25 biji

Blog Miss Ezy atau nama terhangat beliau Cik Ezy telah jatuh cinta komen sebanyak 22 kali

Arul Chelsea ini pulak telah menangis komen sebanyak 21 kali. Kurang 1 dari Cik Ezy.Agaknya beliau bosan sebab nad tak nak hiraukan dia kot. Gurau je..

itu adalah 4 orang yang paling kuat a.k.a rajin melepaskan komen kat nad..

Dan di bawah ini adalah untuk yang komen dia lebih daripada 10 atau seangkatan dengannya..



Moon - Keyz™ (15)  bersaing hebat dengan Blog Thinker. (15)






Thanks kepada semua. Nad rasa terharu. Mungkin nad tak banyak komen dan jalan-jalan kat blog korang. Baru perasan sekarang..

Iklan Yang Terhebat Adalah Dari Nuffnang






Tekanan Darah Rendah | Demam

Assalamualaikum...

Salam sejahtera semua. Sepatutnya entry ini di publish semalam. Disebabkan keadaan tidak mengizinkan. Post lah hari ni.

Gambar kejohanan futsal dah ciap upload kat facebook Kompleks Rakan Muda Bera(KRM Bera) Nad pulak demam hari selasa ari tu. Nak bangun pon tak larat. En.Boyfie kemain risau. Kejap-kejap call tanya khabar. Hehe..Nad memang suka kalau ada orang prihatin kat Nad. Cepat sikit Nad baik. Ari tu je berapa kali dia call, tak terkira lah rasanya.

Sebab tu Nad tak dapat update blog hari selasa ari tu. Bukan ada orang perasan kan??

Cerita yang sepatotnya nad post hari Rabu. Beratnya kepala nad semalam. Pagi semalam Nad dah tak larat sangat semalam. Tapi Nad gigih jugak pergi klinik sorang-sorang sebab klinik kat tempat Nad dekat je tapi tak dapat amik MC. Kene pergi Klinik Tementi. Maknanya kene keluar. Terpaksa la Nad rojer Cousin Nad . Mintak dia drive dan hantar Nad pergi klinik. Dah lah Nak bangun pon tak boleh. Dia lah siapkan baju Nad semua.

Dan hari ini sakit nad datang kembali..:(
Writing By :: Miss Nadya

Iklan Nuffnang Adalah Yang Terhebat Kan??






#15 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

Assalamualaikum..


Demam dah rebah..Tekanan Darah Rendah masih belum naik. Bila berdiri je pening-pening. Tak da selera nak makan. Minum air kosong jerk. Kalau minum air yang ada gula je mesti nak terkeluar balik. Rindu En.Boyfie.

FAN PAGE ST HERE & GROUP ST HERE


Buat Hadiah Sendiri
Daftar SAYS.my

Iklan Dari Nuffnang Adalah Terhebat..





28 September 2011

#18 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ


Assalamualaikum..

Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..
Writing By :: Miss Nadya 






26 September 2011

Seronok Dapat Jumpa Cik Epal

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua..Ada ke yang rindu kat nad??Sila katakan rindu.. Kalau tak nad nak merajuk...Hahaha..abaikan pertanyaan di atas..

Wah..2 hari tak blogwalking..nasib baik saham Unique Visitor tak menurun. Sekarang nad nak tunggu BE baru lah..blom ada rezeki lagi.

Ok,sekarang nad nak cerita,malam tadi nad jumpa Cik Epal tau. Nad jumpa dia kat Mid Valley. Masa tu dia tengah sembang-sembang dengan En.Shaheizy Sam beliau. Nad ingat nak tegur. Tapi malu punya pasal. Tak jadi nak tegur. Tapi lama sikit nad buat keputusan nak bergambar jugak dengan Cik Epal .. Nad suruh lah sepupu nad amik gambar kami berdua. Lepas tu nad ada tanya soalan pelik kat Cik Epal .Eh,Cik Epal ni tinggi kan??Tak pakai high heels pon dah tinggi. Lepas tu Cik Epal senyum jer. Lepas tu nad mintak nak amik gambar guna fon pulak. Sebab nak buat wallpaper.

Dah ciap amik gambar semua,tiba-tiba tangan Nad gatal-gatal..Nad pon lari ke toilet. Tup tup nad terjatuh dan terjaga dari tido dalam pukul 4 pagi.. Hah??mimpi jer ker tadi...hampeh tol...Ingat kan betol-betol lah tadi..ciss..Terus text kat En.Boyfie ..tah mende tah nad text tak ingat..haha..Lawak pulak mimpi malam tadi..Hehe..

Semalam Nad photoshoot pakai baju sekolah..jap yer masuk sekeping jer la..yang lain kat kawan..^_*

sila katakan nad gedik..muahahaha...^_^



Writing By :: Miss Nadya






24 September 2011

Intro #1 Kejohanan Futsal 1 Belia 1 Malaysia

Assalamuaalaikum..



Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger...Salam 1 Belia...Wah..hari ni ada Kejohanan Futsal 1 Belia 1 Malaysia kat tempat Nad. Nad kene amik gambar pulak. Tapi sekarang tak ramai lagi yang datang..Herran betol. Padang dah bukak tapi orang nak main tak da lagi. Dorang ni nak main ke tak nak Kang Nad main lagi lah dorang yang herran.

Sekarang nad nak bagi maklumbalas tentang BBB Family semalam yang nad siarkan semalam..thanks Ilya...sebab izinkan nad copy list nama untuk BBB Family semalam..lupa nak credit kan kepada beliau..nak cepat semalam.Tu yang sampai terlupa tu..


Dalam list tu Daddy dengan nenek masih kosong..hehe...sapa nak join??Klik Aina Husna atau Ilya..

Laju-laju nak pergi amik gambar dulu..^_^
Writing By :: Miss Nadya








23 September 2011

Budak Budak Bloggers Family

Assalamualaikum..

Tadi,melepak kat group Budak Budak Bloggers. Lepas tu ada lah dorang buat BBB Family...cepat je nad join. Hehe..Nad nak senaraikan nama dorang dan nad akan listkan korang dalam bloglist nad ye.List ini credit kepada Ilya Comel..

Mommy : Aina Husni
Daddy : _________

akak n abg sulong :

-nor nadiah *kak kecik ni nad lah..hehe
-wanhazel   * abg kecik

sister :
1. mysz yana
2. irdina
3. zuraa
4. jajee ahmar
5. ulfa zulia
6. faiqah
7. nanaa
8.  annasayara
9. anis zack
10. dekla
11. rabiatul *kak long
12. kak hany
13. azwa
14. sarah
15. rabiatul
16. farrah
17. fasha
18. nur aina
19. nisha
20. faeznur
21. biela

atok :

-haraboji

adik :

-nur wani
-faezah
-ain fatihah
-shyne grey
-alana
-noor anisah


Writing By :: Miss Nadya






Shopping Dekat Cosway

Assalamualaikum...

Wah..tajuk macam nak top je. Tak kisah. Janji Nad bahagia. Okay,Semalam gaji dah keluar. Macam tau je nad tengah sengkek. Huhu. Lepas tu kawan opis Nad terus cakap kat Nad gaji dah keluar. Petang tu jugak Nad keluarkan duit. Pergi Cosway. Ingat nak cari lotion R Series Pink tu jer..

pinjam dari pakcik google

Tapi ada promotion pulak...beli 1 set dapat murah lah..nad memang suka warna pink. R Series Pink ni memang wangi. Apa lagi. Dah murahkan,Nad terus lah grab.harga dia RM32.90..


List yang nad beli semalam. Nad google jap. dapat keterangan ni.

Eau de Parfum
Code: 78148      30ml
A sensually romantic fragrance that recaptures the sweet moments and exquisite joys of true love found. Its smooth, alluring blend of velvety woods, extravagant floral and seductive musk evokes the indescribable feeling of love that's essentially romantic. Embrace the passion and magical moment of Everlasting Romance.
Comes in an all-new, elegant perfume bottle that resembles the pure feminity of a sensual woman.
Deodorant
Code: 78116      50g
An alcohol-free deodorant that keeps body softly scented for hours. Contains natural deodorizing properties that provide lasting protection against body odour.
Body Spray
Code: 78114      75ml
A luxuriously fragrant, deodorising body spray that awakens the feminine senses and keeps body beautifully scented for refined confidence all day long. 
Body Powder
Code: 78115      100g
An irresistibly soft and velvety body powder that helps body stay comfortably fresh and dry for day long confidence. Leaves skin silky to the touch. 
Body Spray
Code: 78114      75ml
A luxuriously fragrant, deodorising body spray that awakens the feminine senses and keeps body beautifully scented for refined confidence all day long.


Body Powder
Code: 78115      100g
An irresistibly soft and velvety body powder that helps body stay comfortably fresh and dry for day long confidence. Leaves skin silky to the touch.


Shower Gel
Code: 78120      250ml
A sensuous shower gel that cleanses and refreshes in soft lather, leaving skin soft and silky with a trail of seductive scent after every wash.


Hand & Body Lotion
Code: 78117      200ml
A lightweight, non-greasy lotion that absorbs easily onto skin. It contains a unique blend of natural emollients and conditioners that provides lasting hydration for supple skin.


Lepas tu Nad beli bedak Miyami ni..Harga dia RM22. Hurm..macam mahal jerk..dah lah bedak tu tak masuk dalam resit. Sah-sah cina tu songlap duit tu. Tak bagi company dia kan. Ish Ish..teruknya.

Okay, sekarang nad dah ada set R Series. Tapi kat umah nad pulak dah 1 set enchanteur paris pink punya. Tak da lah 1 set sangat pon. Hehe..Perfume,Lotion dengan Deodorant je.
Hurm. Bergilir lah pakai dengan R Series tu..hehe.. Yang penting.. semua tu pink. I like..^_^


Tu lah gambar dapat snap...yang perfume tu pinjam kat pakcik google. Eh, lupa nak cakap. before pergi Cosway semalam. Nad teman kawan buat kad dekat Leno. Kitorang dapat sample minyak wangi percuma. Apa lagi. Barang free. Cepat je Nad amik.Hehe..

Snap Hari Ni

Writing By :: Miss Nadya






RM1 Per Invite