Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

31 December 2011

Goodbye 2011

Assalamualaikum..:)




#2012concertwishlist Jonas Brothers concert & Greyson Change

Novel Akhirnya Aku Kahwin Untuk Di Jual

Assalamualaikum..

Di sini saya berbesar hati ingin menjual buku Novel Akhirnya Aku Kahwin yang pernah meletup di pasaran. Sebenarnya saya sayang nak jual tapi dekat rumah dah banyak sangat buku Novel Alaf21

Alasan jual :: Tidak mahu menyemakkan bilik saya yang sudak sarat dengan buku. Sayang jugak nak jual kerana saya beli di Terengganu semasa jumpa dengan En.Boyfie. Sayu pulak nak jual buku ni.
Jika berminat boleh hantar email ke nor_nadiah@yahoo.com atau boleh contact saya terus di Facebook sebab saya memang akan ada sentiasa dengan Facebook

Tajuk Novel :: Akhirnya Aku Kahwin 
Harga Pasaran :: RM19.90
Harga dijual :: RM17 siap postage.


Sinopsis
Didi - gadis comel yang periang. Dia tidak pernah kisah dengan pandangan orang lain yang sering memperlekehkannya. Baginya, dia tidak peduli semua itu asalkan tidak menyusahkan orang. Sebagai seorang insan, dia punya keinginan untuk mencinta dan dicintai. Dia tidak pernah jemu menanti cinta sejati walau hatinya sering dipermainkan.

Kemunculan Syafizi, menghuru-harakan hidupnya. Katakata ibarat bom nuklear yang keluar daripada mulut lelaki itu menyebabkan darjah kebenciannya pada Syafizi di tahap takat didih. Sesuka hati saja memanggilnya Debab. Berhadapan dengan lelaki itu, dia tidak mahu kalah. Setiap ayat nuklear lelaki itu dibalas dengan ayat ala bom atom. Pesan orang tua, jangan terlalu membenci. Bimbang nanti benci bertukar menjadi sayang. Ya ke? Takkanlah Syafizi yang selalu cari pasal suka padanya. Mustahil! Daripada dia melayan lelaki mulut nuklear itu, lebih baik berchatting dengan Terhangat Di Pasaran. Walaupun mereka saling mengutuk, jejaka itu sudi berkongsi suka duka dengannya. Mungkin jodohnya dengan rakan chattingnya itu. Siapa tahu?

Pendapat Saya :: memang best baca buku novel ini kerana tidak bosan kerana bila kita baca kita boleh senyum sorang-sorang..:)

Review Novel Akhirnya Aku Kahwin

Contest Klik Dan Like Fan Page

Sticky Post Until 31 Disember 2011



Assalamualaikum..

Dengan lafaz Bismillah nad buat contest ni berdasarkan entry Anugerah Blog Popular & nad tak menang dan sekarang nad lanjutkan contest ni untuk korang yang lain join lagi sekali lagi dengan cara buat Entry >> Klik >> Like Fan Page

Untuk yang dah join tu akan nad listkan nama korang dan jangan risau. Korang kene buat entry je..boleh kan??nad mintak maaf di atas kesulitan tu dan cara nak join contest ni senang je.
1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Follow Amira , Follow blog Photography Blog(Sonsor) Follow Innovator(Sponsor) & like Purse Lovers Online (PLO)(Sponsor)
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*

** update >><< update **

 Senarai Nama Contest Klik Dan Like Fan Page

Senarai Hadiah Untuk Pemenang Contest Klik Dan Like Fan Page



Nad nak tag :: Aby (adik sayang nad) | Nana Kimie | Baby Manja ^_*
 

p/s :: ada sesiapa berminat nak jadi sponsor?? Contact di facebook nad ok..

Close Date :: 31 Disember 2011

Purse Free Sapa Tak Mahu??

Assalamualaikum..

Salam buat sahabat semua. Jom cuci mata bersama-sama saya..:)


Amacam pasti anda semua suka tengok kan Purse dari Purse Lovers Online (PLO) di mana Owner Purse Lovers Online (PLO) telah sponsor 1 Purse Free bagi Contest Klik Dan Like Fan Page . Contest masih berjalan sehingga 31/12/2011. Jom kita lihat hadiah yang bakal anda semua dapat. Di dalam album itu ada berbagai-bagai pilihan dan warna. Mungkin anda boleh memilih salah satu daripadanya.

CODE:1078- COACH


CODE:1077- COACH


CODE:1053- GUESS


Nak join senang sahaja. Boleh join di Contest Klik Dan Like Fan Page


Wish You Guys Gud Luck Untuk Yang Dah Join..^_^

30 December 2011

Senarai Nama Blogger Join Bloglist Miss Nadya

Assalamualaikum..

Salam sejahtera buat kawan semua. Alhamdulillah ramai juga yang sudi join bloglist ini dan saya sudah senaraikan mereka di blog "Bloglist Miss Nadya"
Sebenarnya saya ingin mengumpul seramai 50 orang tapi saya sudah menutup dan mari kita tengok dan melawat mereka ya kawan..:)
Senarai nama blogger join Bloglist Miss Nadya ::
  1. http://kyuazie.blogspot.com/ 
  2. http://laman-ayahsu.blogspot.com/ 
  3. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  4. http://neynaproperty.blogspot.com/
  5. http://jasmine-jaszlee.blogspot.com/
  6. http://miss-nadya.blogspot.com/
  7. http://ikazulaikhaa.blogspot.com/ 
  8. http://keypadmeletup.blogspot.com/ 
  9. http://hakmilikfara.blogspot.com/ 
  10. http://aini-mohamad.blogspot.com/ 
  11. http://ayuinsyirah.blogspot.com/ 
  12. http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/ 
  13. http://edaeri.blogspot.com/ 
  14. http://ainsyahirah123.blogspot.com/ 
  15. http://smilenajah93.blogspot.com/ 
  16. http://hatiamira.blogspot.com/ 
  17. http://hitammanispunyablog.blogspot.com/
  18. http://beautifully98.blogspot.com/ 
  19. http://sayapyqafyqa.blogspot.com/
  20. http://nur-happiness.blogspot.com/
  21. http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/
  22. http://tinursya.blogspot.com/
  23. http://amaninajailani.blogspot.com/
  24. http://nazieraafz.blogspot.com/
  25. http://arisyahjahirah.blogspot.com/
  26. http://sayetaksukemasam.blogspot.com/
  27. http://segalapet.blogspot.com/
  28. http://atienabila.blogspot.com/
  29. http://mylovely-cats.blogspot.com/
  30. http://niesyahida.blogspot.com/
  31. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
  32. http://belog-sn-aieen.blogspot.com/
  33. http://greennnpanda88.blogspot.com/
  34. http://qasehsaifudin.blogspot.com/
  35. http://fiqracake.blogspot.com/
  36. http://syimi-alwaysbehappy.blogspot.com/
  37. http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/
  38. http://kalapenamenari.blogspot.com/
  39. http://www.kisahamrara.blogspot.com/
  40. http://iloveyoufollowers.blogspot.com/
  41. http://cokletwinter.blogspot.com/
  42. http://quenieyline.blogspot.com/
  43. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
  44. http://baitibaiti.blogspot.com/
  45. http://cikafiqah.blogspot.com/
  46. http://ticerarahsays.blogspot.com/l 
  47. http://www.fanaw.com/
  48. http://susiyantisoleman.blogspot.com/
  49. http://pacekmacek.blogspot.com/
  50. http://qesahqaseh.blogspot.com/
  51. http://nurathirah2501.blogspot.com/
Alhamdulillah,capai target dan lebih seorang. Terima kasih ya semua yang sudi join. Masih ada nama yang belum update di  "Bloglist Miss Nadya"

Shoutmix Baru?

Assalamualaikum..

Setelah bertukar Domain saya rasa ingin mengubah kelainan di blog saya ini tetapi InsyaAllah masih mengekalkan pink itu ok.

Sebentar tadi saya privite kan blog kerana edit blog tetapi gagal lagi masuk template tu. Nampak gayanya saya terpaksa meminta En.Boyfie menolong saya lagi. Mahu ke beliau menolong? Mungkin dia hanya akan berkata tunggu tahun depan la ye sayang..

Sekarang saya bukan ingin bercakap tentang template blog ini dan menyelit En.Boyfie di sini tetapi ingin memberitahu saya tidak lagi mengguna ShoutMix atau Chat Box kerana saya rasa SHOUT ◕‿◕ di sini lagi elok jika dibandingkan Chatbox kerana saya selalu terlepas pandang di ChatBox.

Kenapa saya menggunaakan Comment dari Facebook Social Plugin? Kerana saya rasa rata-rata blogger ada facebook masing-masing..:)



Saya menyusahkan anda semua? Saya rasa saya bukan lah mahu menyusahkan anda semua tetapi saya mengelakkan diri daripada mendapat SPAM di Chat Box kerana saya pernah mendapat SPAM iklan. 

Contohnya :: Nisa Greenpanda meniggalkan jejak ye rakan-rakan.
email/url :: http://nornadiah.says.com/recommendations/twistiessuperstarz (Contoh dia letak link iklan)
message :: nad..morning ye..^_^


Itu dinamakan SPAM chatbox. Saya bercakap kerana sudah pernah terkena. Mungkin disebabkan itu saya rasa fobia je. Nisa,jangan ambil hati ye. Contoh je..:)



Mesti korang cakap abis tu macam mana nak tinggal jejak untuk saya ini perasan korang masuk blog ni?
Jom ikut contoh nad buat di bawah ye.:)

Anda semua boleh sahaja tinggalkan entry baru anda atau link blog anda semua..:)


Amacam?? Best tak karangan tengahari Jumaat ini??

jom like jika suka. Sharekan entry saya ini di Facebook dan juga boleh Tweet entry ini di Twitter anda.:)

29 December 2011

Sudah Tutup Saya Sertai Bloglist Miss Nadya

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semua. Bom Atom Komen sebanyak 41 biji masih diperam belum di publish untuk menjalani sessi lawatan balas dari saya empunya blog..:)

Tiada lagi miss-nadya.blogspot.com kerana saya sudah bertukar domain baru iaitu bukan missnadya.com (Blog Mat Salleh) atau missnadya.net kerana Domain baru ni menggunakan nama sebenar saya iaitu www.nornadiah.com..:)
 
Stop cakap pasal domain kerana saya akan ceritakan mengenai Domain di entry lain..
 
Sekarang saya mengucapkan Terima kasih kerana ramai yang sudi join bloglist saya ini..
Sesiapa yang dah join sudah di senaraikan di blog

Siapa boleh tolong saya tentang Belajar Ke KLMU Phase 2?? komen di entry itu ya.


Tutup Blog ini.. Sorry Guys..

Assalamualaikum..

27/12/2011 saya pernah beritahu yang saya akan Berhenti Blog. Selamat tinggal miss-nadya.blogspot.com .Tiada lagi miss-nadya.blogspot.com kerana.. 

 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -


Kerana apa??

Saya akan bertukar domain. Itu sahaja..:)

Tepuk tangan laju-laju kerana selepas saya bertukar domain anda mungkin akan merindui miss-nadya.blogspot.com .

Nama domain baru bukan missnadya.com (Blog Mat Salleh) atau missnadya.net kerana Domain baru ni mungkin menggunakan nama sebenar saya iaitu www.nornadiah.com..:)

Jom Blogwalking..Sorry lambat Blogwalking sebab ralik tengok cerita Ombak Rindu kat You Tube. Download laju-laju sebelum link tu kena ban..:)

Siapa boleh tolong saya tentang Belajar Ke KLMU Phase 2?? komen di entry itu ya.


#27 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum..


Belajar Ke KLMU Phase 2??

Salam sejahtera semua. Selamat pagi khamis. 

Entry untuk pagi ni saya rasa pendek je sebab ingin bertanya dan minta pendapat kawan-kawan. Sepupu saya lepasan SPM ingin belajar ke KLMU ni.
 
 

 
Ada sesiapa kat sini ada pengalaman tentang KLMU ni tak? Saya pun tak tahu nak minta sepupu saya tu belajar di sini atau tak. Tolong ye kawan-kawan bagi pendapat di kotak komen di bawah..:)


28 December 2011

Cartoon USB Pen Drive

Assalamualaikum..

Gempak tak bila saya akan berhenti blog??

Keterangan lanjut kenapa saya berhenti blog lebih kepada di SINI


Sukanya saya kalau dapat satu ni. Murah je, RM45 sahaja. Harga sebenar pendrive ni RM75 tapi sudah diber 40% diskaun. Baik beli segera kerana expired hari ni.


Saya sudah beli di laman web Usb Pen Drive

Apa yang akan anda dapat
8GB Cute Cartoon USB Pen Drive (1 Unit)
Boleh pilih antara16 designs
6 bulan warranty
Free delivery to Peninsular Malaysia

Syarat pembelian Pen Drive ini ::
Tempoh Pembelian : 21 December 2011 - 30 December 2011 
Hari terakhir untuk beli : 30 December 2011
 Unlimited Purchase & Redemption per person6 month warranty; terms and conditions apply
Free delivery to Peninsular Malaysia
Postage charge of RM5 applies for delivery to Sabah & Sarawak (flat rate)
Penghantaran akan mengambil masa dalam 4 hari waktu bekerja dari 13 January 2012
To redeem, email Cartoon USB Pen Drive at wooising_seah@hotmail.com with your Name, Contact Number, Delivery Address, Voucher Code, Voucher in attachment, and Item Code to place your order
Subject of email should be "MilkADeal - Cartoon USB Pen Drive Redemption" 
For enquiries, please email Cartoon USB Pen Drive or call +6012 387 9633 (Wooi Sing)
Strictly no calls after redemption period ends
How to redeem this deal:1) Buy this voucher2) Get your voucher in your account ie "My Stuff" at MilkADeal3) Email Cartoon USB Pen Drive with required details to place your order4) Wait for confirmation from Cartoon USB Pen Drive5) Look forward to cute storage!
See the rules that apply to all deals.


Pendrive Monkey Pink kod M1


Pendrive Monkey Brown M2


Pendrive Monkey Light Blue M3


Pendrive Monkey Red M4



Pendrive Monkey Orange M5



Pendrive Monkey Light Pink M6



Pendrive Monkey Black / Green M7



Pendrive Monkey Purple M8



Pendrive Hello Kitty Yellow HK1


Pendrive Hello Kitty Red HK2



Pendrive Hello Kitty Purple HK3



Pendrive Hello Kitty Light Blue HK4



Pendrive Hello Kitty Light Purple HK5



Pendrive Hello Kitty Light Red HK6



Pendrive Hello Kitty Blue HK7



Pendrive Hello Kitty Yellow HK8




Minat ke? RM45 untuk 8gb ye kawan-kawan. Beli di laman web Usb Pen Drive

#30 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ

Assalamualaikum




Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..

27 December 2011

‘DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST’

Assalamualaikum..



Salam buat kawan-kawan blogger sekalian. Di sini saya menyertai contest dari Nuffnang. Just wish me luck ye guys. Entry Pertama, 'DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE' dan entry kedua yang sudah di submit ‘DiGi iPhone 4SURE 4 ME’
Ramai yang minta saya menang tapi competition ini terlalu besar untuk blogger baru macam saya..:)
Saya tetap sertai competition ini kerana mungkin saya  berpeluang untuk memenangis iPhone 4 s sebagai nuffnanger, siapa tahu bukan?
What is the first thing you will do with the DiGi iPhone 4S
 Perkara pertama yang saya akan lakukan dengan iPhone 4 s ini, sudah tentu saya akan beritahu kedua ibu saya kerana mereka sumber insprirasi saya dan menyokong saya sepenuh hati mereka.

Kenapa saya harus beritahu mereka? 

Kerana saya akan menunjukkan aplikasi hebat iPhone 4 s ini seperti sistem GPS, kalau pergi mana-mana dah tak sesat lagi..:)
 Selain itu, saya akan beritahu mereka bahawa impian saya untuk memakai iPhone 4 s sudah tercapai..:)

Just Wish Me Luck..Amin:)



"JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA"

Assalamualaikum..

Di sini saya join Segmen dari Diana Rashid (Blogger famous ni tahu tak), macam ayat kipas akak Diana je..Ye ke akak? saya ni main hentam je.:)


Anda semua nak join jugak ke? Sila klik Banner atau klik sahaja di sini

Dari minggu lepas saya nak join tetapi sibuk blogwalking sahaja..:)

Tarikh tutup segmen :: 1 january 2012

‘DiGi iPhone 4SURE SIRI ANSWERS’

Assalamualaikum..



Why Siri and DiGi are your best companions?
 
 Okay,pada mulanya terus terang saya tidak mengetahui apa itu Siri tetapi selepas menonton Video Apple - Introducing Siri on iPhone 4S di You Tube baru la saya mengerti..:)

Sistem di mana kita hanya bercakap dengan iPhone 4s ini, dan komputer akan membalas kembali dan akan menyelesaikan masalah kita seperti Traffic, Melancong, Memasak, Timer, Dan juga untuk orang yang cacat penglihatan. 
 
Contoh gambar yang saya dapat print screen dari Video You Tube :


Mamat(Brandie) dalam video tu hanya bercakap menggunakan earphone "What's the traffic like around here"

Komputer membalas kembali sambil menunjukkan traffic :



Jom nad senaraikan apa yang terkandung di dalam video tu bercakap lagi tetapi tiada gambar ye kerana ayat di dalam video diranslatekan kepada bahasa melayu..:)

Perempuan 1 :: Ingin bercuti ke satu tempat dan menanya kan tempat yang beliau ingin pergi melancong itu sejuk ke tidak dan komputer itu membalas kembali sambil menyelesaikan masalah beliau.

Perempuan 2 : Meminta resepi untuk masak. Komputer itu memberi senarai resepi yang di mintanya.:)

Perempuan 3 :: Ingin masak cupcake beliau dan meminta iPhone 4s set masa dalam 30 minit.

Perempuan 4 :: Seorang perempuan yang cacat penglihatan, kemudian kawan beliau ada menghantar message ingin mengajak beliau keluar. Dan dia hanya membalas saya pasti ada di sana..:)


Amacam? rasa tercabar untuk memakai iPhone 4s ini tak? Mestilah tercabar kerana saya adalah pengguna DiGi dan saya harap saya bertuah untuk memenangi iPhone 4s ini. Amin...


KESEDIHAN BOLEH MENJADI SUATU RAHMAT

Assalamualaikum..

Di sini saya mengumumkan akan menutup blog selepas tamatnya Contest Klik Dan Like Fan Page. Sedih bukan bila penat lelah memajukan diri sendiri sebagai seorang blogger.
 
 
 
Terbaca entry Abang Ben Jika benar dia ingin memiliki hati ini ... Sayu jugak hati saya semasa menaip blog ini. Mood saya sepenuhnya mengalami kesedihan. Selepas membaca entry KESEDIHAN BOLEH MENJADI SUATU RAHMAT. Hati saya tertanya-tanya bersediakah saya menempuhi semua dugaan ini?

Saya tidak di ancam oleh Cik Anon atau sesiapa. Cuma saya rasa dugaan di beri Allah perit untuk di terima. Walaupon pahit ku telan jua. Saya sepatutnya kuat seperti Elia yang berjaya mengatasi masalah kesedihan beliau.

Perempuan mudah mengalirkan air mata kerana cintanya? Mungkin benar pepatah itu. Allah terlalu sayangkan saya kerana memberi saya banyak dugaan selama beberapa tahun ni. Alhamdulillah saya tempuhi jua walaupon perit.

Kenapa saya menaip entry emo sebegini? Meminta simpati? Jauh sekali ye kawan-kawan.

Saya, Nor Nadiah Abdol Karim a.k.a Miss Nadya memohon maaf jika saya ada buat salah sepanjang melahirkan blog picisan ini. Jika kawan-kawan ada terasa hati, saya memohon maaf juga kepada anda semua.

Sedih? Pilu? Perit? semua nya ada kerana di blog ini saya mendapat kawan-kawan yang peramah. Tak perlu lah saya senaraikan nama mereka kerana mereka-mereka banyak membantu saya dari segala aspek.

Selama 2 hari saya tidak update blog, rasanya itu dah boleh menjadi satu titik permulaan untuk berenggang dengan blog ini.


Akhir kata dari saya, maafkan saya seandainya saya pernah terkasar bahasa dengan anda semua. Senyuman lahir dari hati yang ikhlas. 

Jika dia tidak berkata apa apa , maka dekatilah dia dengan kalimah La ilaha illallah Muhammadur Rasulullah … Sesungguhnya berCINTA kerana ALLAH itu lebih indah dari nafsu semata-mata. - Petikan dari entry Abang Ben

24 December 2011

‘DiGi iPhone 4SURE 4 ME’


Terus terang lah saya katakan saya dah lama teringin nak memakai gadjet canggih macam iPhone 4S ni. Cuma kewangan tidak mengizinkan saya memakai nya buat masa sekarang. Andai saya menang untuk kali ni sahaja rasa bertuah sangat. Walaupon ramai blogger di luar sana menyertai competetion Nuffnang ni tapi saya tetap beruasaha untuk memenangi iPhone 4S ini.

Kenapa saya nak sangat iPhone 4S ni?
  • Dapat Online Facebook sebab sekarang saya online guna Facebook Mobile je..(macam ayat sedih pulak)
  • Dapat update Twitter setiap masa kerana Twitter dengan saya tidak dapat dipisahkan.
  • Dapat update Blog di mana sahaja saya berada.
  • Dapat menggunakan aplikasi seperti GPS kerana saya sering sesat untuk travel.
  • Dapat main game walaupon sudah ada PSP.
  • Camera iPhone 4S bagus dan imej dapat di edit sebelum di post di Facebook, Twitter atau di Blog 
Fungsi nya yang sangat bagus sebab lagi hebat dari Gadjet canggih yang lain. Tak perlu la saya menyebutnya. Andai saya dapat guna iPhone 4S rasanya tak tidur malam la jawabnya. Tak sabar nak tunggu siapa pemenang nya. Walaupon tarikh tutup dah dekat tapi saya tetap bertarung sehingga berjaya..

'DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE'

Why is DiGi’s iPhone 4S plans the most affordable??
iPhone 4S menjadi kegilaan orang ramai di Malaysia. Percaya lah yang iPhone 4S bagus untuk di miliki..:)
Key Features:
  • Dual-core A5 chip
  • 8-megapixel camera
  • 1080p HD video recording
  • High-resolution Retina display
  • Over 500,000 apps on the App Store
  • iOS 5 - the world´s most advanced mobile OS
  • iCloud - your content on all your devices
  • MORE INFO >>
iPhone 4S 
FROM RRP: RM2,290
RM2,090

 Cairnya tengok iPhone 4S ni ok sebab tengok keluaran kali ni saya memang nak pakai. Nak tunggu saya sendiri beli, tunggu tahun depan lah.


Recommended Plan:
iDiGi 138
RM88
monthly
(with Auto-Billing)
RM88 je? sangat murah sebab saya memang pengguna Di'Gi dan saya sangat berpuas hati dengan tawaran yang diberikan oleh Di'Gi. Digi juga ada menawarkan promosi seperti di bawah..

Promotions:
  • RM1,400 rebate (RM200 off RRP, RM1,200 total rebates incl. Auto-Billing)
  • RM100 waiver for administration fee
  • Free delivery with online purchase
  • 30-day free trial for DiGiMusic™ Play

Rasa macam dah berminat ni. Buy Online Here

Harap kali ni saya mendapat iPhone 4S. Saya nak iPhone 4S menjadi milik saya untuk kali ini..


  Thanks Nuffnang..:)



23 December 2011

Bonding Pouch Pink Dan Sleeping Pouch Pink



Assalamualaikum..

Sebelum nad bercerita nad nak ajak kawan-kawan yang belum join Bloglist Miss Nadya tu ye, ajak kawan-kawan lain join juga. Nad dah senaraikan diorang join tu di di blog "Bloglist Miss Nadya"
Thanks kepada yang dah komen Entry Menangis nad semalam. Tak tahu nak cakap macam mana dah. Kejap lagi jumpa bos. Nad tak takut sebab nad tak buat salah. Nad memang anak Manja sebab semalam masa nad menangis. Mak Abah & En.Boyfie puas pujuk suruh nad tenang..:'(

Tak di nafikan mata nad semakin sepet selepas menangis tak tentu hala semalam..


Dah, berhenti membebel. Nad nak sajikan gambar buah hati yang mampu menghilangkan kesedihan nad..

RM0.20 untuk Zero, RM0.20 untuk Ramadhani, cukup ye anak-anak mummy..:)
Mummy love both of you Zero & Ramadhani


My Hero is Zero menenggek dekat pinggang mummy..:)


Ok, nad ada beli Bonding Pouch Pink Dan Sleeping Pouch Pink baru..Shopping untuk anak-anak dah. Semuanya pink colour. Haruslah kan sebab mummy suka pink..:)

Floral Neo beli dari Mummy Neon di Bonding Pouch Sugar Glider For Sale !!

Bonding ni harganya RM30 je siap postage..:)


Yang ni nad tak tahu apa nama tapi Kain di luar cutton dalamnya warna hitam dan lembut..si entry Stock Update 

RM31 je siap postage..:)


Akhir sekali Sleeping Pouch tempat tidur dia. Di beli dari Wida Shah di sleeping pouch for sugar glider

RM15 siap postage..:)


Amacam cantik kan?? Duit pon cantik..:)

Sleeping Pouch lama dari Andaq pulak gambar bola ragbi, bola besbol dan juga bola keranjang..:)
nama pon lelaki kan?? tak kan andaQ nak beli warna pink..:)

Baru je basuh sekali..:)



Nak tengok tak anak nad tidur macam mana??

Si Zero hempap Ramadhani..Ekor mereka terikat dengan ekor lain..:)


Tag :: Mana nak cari Bonding pouch murah?? , Bonding Pouch Murah, Sleeping Pouch Murah..:)


22 December 2011

#26 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum..


Spontan agak haru hari ni sebab nad baru je lepas menangis sepuas-puasnya boleh. Sebab apa? Sebab kerja.. Nad pon tak tahu kenapa lah seorang manusia tu nak dengki kat nad. Rezeki datang dari Allah. Allah sayang kan nad kan sebab turunkan dugaan macam ni. Nad redha dengan semua ni. Semoga semua berjalan dengan lancar. Allah Maha Mengetahui.

Wi-Fi pulak senget tadi. Blogwalking malam nanti lah..:)