Friends of Miss Nadya

08 April 2012

Happy Anniversary 1 Year to my BLOG..^__^ ♥

Assalamualaikum peeps!

Gegedik masuk blog taip entry sambil lelambai tangan..hallo semua....Sedih sebenarnya ni sebab tak dapat join Gathering Kali Ke-3 BCR dah berapa kali asyik miss je sebab ada hal yang tak dapat nak dielakkan. Mintak maaf semua..:(

♥ 7 April 2012 adalah Anniversary 1 Year For This Blog..
♥ 15 April 2012 - My Belated Birthday yang ke - 20 24 Tahun..erk! tuenyer!

 Happy Anniversary 1 Year to my BLOG..^__^ 



Siapa yang dah join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya , kejap lagi Nad umumkan pemenang untuk semua..Nad nak mintak tolong update mengenai sponsor ye semua.. Harap dapat memberi kerjasama..:D

Ok, bunyi drum sikit..jeng jeng jeng..Anniversary 1 Year Blog Miss Nadya lah..:)

Alhamdulillah dahulu Nad menggunakan domain miss-nadya.blogspot.com tetapi pada 29 / 12 / 2011 Nad dapat domain sendiri bernama www.nornadiah.com ..:)

Nak beli hosting masih tak mampu. Next time lah beli hosting baru pula.. Eh eh terkeluar wajah gegedik..hai yo..:D


Tampil pula anak-anak Nad yang sibuk mengacau Nad tadi.


 Anniversary 1 Year..^__^ 



Banyak juga Nad bercerita di Pengalaman Di Tahun 2011 dimana entry tu siap ada gambar Ex- En.Boyfie lagi yang tak di delete..


-.-'' sedih pulak..:'( sila abaikan  demm! demm! demm!    

Banyak kenangan dari Nad gigih ber 'blog' dari tahun 2011 ni seperti berjaya kenal dengan blogger lain dengan wujudnya blog ini serta adanya Entry untuk mereka ::

♥ Abang Ben Ashaari Follow Blog Ini 
 Abang Kamal Adli Follow Blog Ini ♥ 

Selain dapat kawan-kawan saya juga dapat buat duit dari Says , Churp Churp & Pakcik Nuffnang yang paling saya sayang ketat-ketat(Pujuk Pakcik sebab nak mintak BE 2012) . Dengan duit itu semua saya beli DSLR, Anak-anak (Sugar Glider)



<---Nanged jika suka entry Nad..:)

15 comments:

Cik Adieb said...

Wah,HB wahai blog.Kena panggil Ka Nadia ni :D

Acul said...

wah da setahun ke?? tahniah n happy birthday :)

pasni rajin2kan lagi blogging hehehe

lisa said...

selamat setahun berblogging :D

MISS Z BERCELOTEH said...

tahniah sis ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/

MISS Z BERCELOTEH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. congrat kak nanad.. :) bestnyer... :) follower pon 3k, mesti seronok kan! hehehe.. congrat2.. :)

maszull said...

assalamualaikum Nad...hepi anniversery yer..:)

QasehSuci said...

selamat ulantahun yg pertama nad...

smilenajah93 said...

kak nad mmg terror lahh ~~ baru buat dh beriban follower :)

Rapunzel Cikilolo said...

happy anniversary :)

MyKeyPad said...

Wah. . .tahniah yea cek Nad. . .sukses selalu. . .

Muna said...

Untunglah Nad dapat membodek cik Nuffnang.. hee.. apa2 pun kirim salam comel kat anak2 ye mummy?

Cik Nurul said...

selamat ulang tahun untuk blog u dear. dah setahun ye tapi sangat gempak! ;)

SYAZA SWEET SHOP said...

hb to your blog,,saya newbie dalam blog ni,,baru dua entry je sy published,,nak jadi macam akak jugak,,http://sweetsyazashop.blogspot.com/..kalau sudi jemputlah singgah

Rafflesia™ said...

hb to your blog kak nad. hihihi

entri dah expired baru syieda nak comment. hihi -.-