Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

30 September 2012

Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!

♥ NANG IT if Like it ♥




02 September 2012 Punya Entry : 5 Fakta Mengenai Perempuan [Jemput Baca Ye !]

Semenjak bulan 6 Nad terlalu banyak kerja hingga tidak dapat meluangkan masa sebagai Blogger Tegar. Nad rindu sangat nak blogwalking ke blog kawan-kawan sekalian dan taip berbagai entry. Nad harap kawan-kawan sudi membantu dan Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!

Nad akan listkan Bloglist Miss Nadya Power !! di Blog 'Miss Nadya [Personal Blog]' selama sebulan dan senarai Bloglist di 'Bloglist Miss Nadya' akan kekal..
  1. Buat entry bertajuk Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!
  2. Copy banner dan tepek kan ke dalam entry anda dan backlink ke ENTRY INI..
  3. Kenalkan diri ? Mungkin Nad tak kenal, dan mungkin memudahkan sahabat lain mengunjungi blog anda..:)
  4. Sesudah entry di publish kan boleh lah anda hantar link blog korang di sini..:)

Rasanya kalau korang tak kenal Nad lagi boleh panggil Nad aje. Sebelum bulan 6 Nad gila kan blogwalking dan tidak akan lepaskan peluang dari tidak menaip entry.

Twitter : @miss_nadya (Nor Nadiah)
Instagram : @miss_nadya (Nor Nadiah)


List Nama Bloglist Miss Nadya Power !!


21 September 2012

Buffered Earning Nuffnang baru melekat 3


♥ NANG IT if Like it ♥




Alhamdulillah rezeki.. Terima kasih kepada pihak Nuffnang yang tidak putus dan masih memberi iklan kepada blog picisan ini.. Teruja tak terhingga rasanya bila mendapat tahu 3 BE melekat dan tertinggal 1 BE yang pernah melekat dari Unilever Comfort Ivory 2....



Buffered Earning yang melekat sekarang daripada Unilever Sunsilk Savana , DiGi DEP Revamp, dan DiGi Smartplan Zero



Nad dapat BE dari Unilever Sunsilk Savana di mana Sunsilk Lively Clean & Fresh bagus untuk wanita diluar sana lebih-lebih bagi yang berhiljab. Nad ada perasan iklan yang pakai tudung tu. Comel-comel semuanya..:)



06 September 2012

List Nama Bloglist Miss Nadya Power !!


Bloglist Di Buka hingga 30 September 2012, List Nama Bloglist Miss Nadya Power akan di update dari masa ke semasa..


  1. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  2. http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-join-bloglist-miss-nadya.html
  3. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  4. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  5. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  6. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  7. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/jom-join-miss-nadya-power.html
  8. http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  9. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  10. http://pinkyaina.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  11. http://gurlgemini.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  12. http://aidablurr96.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  13. http://eryati.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  14. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  15. http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  16. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  17. http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  18. http://hunny-corner.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  19. http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  20. http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  21. http://www.kyuzizi98.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  22. http://thelesungpipits.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  23. http://myzamichiko.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  24. http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  25. http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  26. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  27. http://wanaowen.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  28. http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  29. http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  30. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  31. http://talethatneverend.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  32. http://chikimaruko.blogspot.com/2012/09/jom-join-bloglist-miss-nadya-power.html
  33. http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html





♥ NANG IT if Like it ♥

02 September 2012

5 Fakta Mengenai Perempuan

♥ NANG IT if Like it ♥


Nampak jiwang pulak Nad bila Nad mula membuat entry mengenai 5 Fakta Mengenai Perempuan.. Tetapi sebenarnya Nad buat entry berdasarkan apa yang Nad rasakan aja.. Boleh je nak baca.. !!~~


Perempuan boleh ketawa dan perempuan menangis. Mungkin juga anda akan terkejut apa yang perempuan telah simpan semuanya di dalam hati mereka.

Perempuan cemburu kerana dia takut yang anda akan jumpa seseorang yang lebih cantik, lebih bijak, lebih tinggi, kurus(dalam erti kata lain badan lebih solid), lebih tenang(penyabar), lebih kuat, dan lebih baik daripada dia.

Kadang-kadang perempuan akan mengatakan "Saya okay" ..Sebenarnya "Dia tidak" kerana mereka mahu seseorang untuk melihatnya di dalam anak mata mereka, memeluk mereka, dan berkata, "Saya tahu anda tidak"

Perempuan akan berpura-pura tidak mengambil berat tentang anda tetapi jauh dalam hati dia boleh membunuh setiap saat setiap hari

Lelaki menipu. perempuan akan menangis. Lelaki itu tidak memohon maaf tetapi dia meminta maaf. Perempuan akan merungut, lelaki tidak pernah akan berubah. Namun, perempuan akan sentiasa di sisi lelaki itu.



1001 persoalan di minda mereka yang sentiasa berlegar di dalam kepala..

Luaran perempuan itu tidak semestinya menggambarkan isi hati mereka tetapi kadang-kadang luaran mereka menggambarkan isi hati mereka..