Friends of Miss Nadya

09 March 2013

Setelah Ber Blogspot

♥ NANG IT if Like it ♥


Assalamualaikum readers!!

Ok,buat pengetahuan semua kawan-kawan, Nad sekarang dah Tak Ada Domain..

Bukan sebab Nad tak bayar ok, tetapi ada masalah teknikal di mana dia yang tak update setelah Nad buat pembayaran domain tu.. Nad pulak tak ingat mana Nad simpan slip bank tu..kena cari jugak la sebab dah bayar kan..


Tak dinafikan Nad dah lama tak tengok blog dan meluangkan masa mengahadap blog seperti sebelum ni sebab Nad dah tak ada lappy dan Nad dah tak bekerja di depan PC..

Terima kasih ye Diana dan Nurrul masih ingat lagi kat Nad.. Ada jugak ye yang masih ingat kat Nad, terharu sekejap sebab Nad kan dah jarang blogwalking seperti sebelum ni..

Terima kasih jugak kepada Bro Framestone yang sudi menanya dan menjelaskan mengenai domain saya tu.. Sebenarnya saya bayar sebelum tamat tempoh dan dah hantar mesej tapi seminggu lepas tu Domain Nad masih tak dapat di gunakan lagi dan Nad sekarang guna blogspot je la balik..

Nanti Nad cuba cari balik resit pembayaran tu..