Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

03 January 2016

Perjalanan Baru

Assalamualaikum..

Nad harap pada tahun ni perancangan Nad semuaberjalan dengan lancar.

Untuk itu Nad akan berusaha. Agak susah jugak bila kita pernah jatuh dan cuba untuk bangun semula..

Semua itu kita kena harunginya jugak kan..

InsyaAllah..

Semua kekuatan Nad dapat bila dapat #mybabygirl ni..

Nor Husniyah Darin,awak lah kekuatan mama dan sumber insperasi mama sekarang.

Mak Abah jugak banyak membantu..

01 January 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Assalamualaikum !!!

Salam but semua yang masih mengenali diri ini.. Wah, NAD sedang berusaha until mengaktifkan diri ni balek..

semenjak day ada #mybabygirl #norhusniyahdarin ni memang tak lekang la dari dia.. berenggang sikit menangis.. lepas tu mama main tab dye sibuk nak jugak..

NAD pon sedang berusaha nak aktif balek..mungkin makan mass sebab Sekarang NAD masih bekerja ada shift pulak..