Friends of Miss Nadya

06 August 2016

Alhamdulillah Rezeki

♥ NANG IT if Like it ♥

Alhamdulillah genap 4 bulan usia perkahwinan Nad & Husband pada 27 March 2016 yang lalu..

Sepanjang perkahwinan kami Nad sering di khabarkan kawan Nad yang lain ramai preggy..

Macam Nad pula ramai sangat cakap Nad da ada isi siap driver lori  yang hantar barang kat tempat Nad mesti tanya Nad da berapa bulan sebab prrut Nad ni memang nampak macam ada baby hakikat belum ada rezeki.

Nad selalu berfikiran positif,kata-kata tu satu doa.

Nor Husniyah Darin da masuk 1years8months hari ni dan dia bakal menjadi seorang kakak dah..

Alhamdulillah zuriat kedua buat Nad dan zuriat sulung buat Suami yang tercinta..

Sekarang tak boleh bawak motor macam ribut dan tak boleh buat kerja gaya macam tak ada isi..


Alhamdulillah Syukur Ke hadrat Illahi.. #3weeks #nadiamin #norhusniyahdarin #1years8months