Sahabat Positive 💖

02 October 2011

Mengenali Churp Churp

Assalamualaikum..

Hye,saja nak sharing tips untuk Churp Churp. bantu nad kejap sini.

Churp Churp tu binatang apa?



Churp Churp tu adalah satu jenis pengiklanan. Kalau korang minat nak sharing dengan kawan-kawan untuk apa cerita terbaru, trend dan juga brand yang korang rasa suka, Churp Churp ialah untuk korang! Dye juga memberi ganjaran atau nama saintifik dia rewards jika korang share iklan tu, campaigns dan juga events. Sebagai seorang member Churp Churp, korang juga boleh join contests dan events dimana ia berlaku dari masa ke semasa. Korang juga akan dapat email notifications tentang apa yang berlaku dan juga event dorang dari masa ke semasa..Best tak??memang best..^_*



Boleh ke join Churp Churp ni??





Mestilah korang boleh join selagi korang adalah pengguna sosial erk,betul ka ayat tu??alah,selagi korang pengguna Facebook, Twitter, Blogger, Wordpress, Tumblr dan lain-lain lagi. Kalau korang tak da akaun Facebook atau Twitter korang boleh share iklan korang di blog, Yahoo Messanger dan banyak lagi. Tapi,zaman sekarang kalau tak da facebook tu tipu lah. Tak percaya. Tol tak?
Lagi banyak tempat untuk korang sharing = Banyak cara korang = lagi banyak RM...fuh..dah macam mata duitan lak nad ni..^_* 

Korang akan di Spamming tak??

Tak,korang bukan spamming. Churp Churp memberi korang pilihan di mana berapa kali kali korang nak share sebagai message untuk menarik perhatian kawan-kawan.

Tu jer tips untuk kenal Churp Churp. Rasa minat nak join Churp Churp tak? Join kat web Churp Churp okay.Thanks..^_*

Post a Comment