Sahabat Positive 💖

15 November 2011

Doodle Trade Untuk Adik Wani

Assalamualaikum..

Adoi,nak tunjuk pon segan ye lah..kisahnye macam ni..si wani ajak nad buat doodle trade..erk,dalam hati nad dah cakap pasti fail buat ni..

Lepas tu nad terus google, paling sempoi nad belajar dari Istana Cinta di Tutorial Simple Doodle

Sebab doodle ni jugak En.Boyfie merajuk sebab nad tak layan dia semata-mata nad nak siapkan doodle ni..
Maka,terhasillah..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Buruk kan?? Nad memang bukan budak seni dan kreatif. Even dulu nad study Animation tapi nad tak kreatif jugak..^_*

ni doodle pertama untuk nad.. dan bawah sekali tu doodle kedua.:)

Post a Comment