Sahabat Positive 💖

25 November 2011

Off To Kuantan

apa kene mengena dengan gambar ni??tak da kaitan!!


Hye semua,selamat pagi jumaat.. Apa kene mengena gambar di atas tu dengan entry ni ye? Entah nad pon tak tahu. Sila ketuk kepala nad sebanyak 60 kali!!..

Okay,sebelum korang dengar baca nad nak mencarut mengarut dekat entry ni baik nad jujur je dengan korang. Sekarang mungkin nad dah gerak ke Kuantan di atas kan beberapa sebab ..^_*

Tett..bukan sebab apa pon. Sebab nak tengok wayang je cerita Twilight Breaking Dawn Part 1. Kalau sempat nak tengok cerita Puss In Boots in 3D(Trailer On You Tube). Nad tak minat sangat tengok 3D tapi nad suka tengok kucing ni so cute bila dia menari lagu Pitbull - I Know You Want Me(You Tube)

sila abaikan model tak bayar ni okay.

Comel tak kucing tu?? sila kata comel. Sebab nad suka kucing. Menarik sangat gayanya sebab nanti nad mesti macam kucing tu. 

En.Boyfie pon turun ke Kuantan. Take dear dear.

p/s :: Andai entry ini sudah di siarkan mungkin nad sudah berada dalam bas. Apapun nanti nad akan update bila dah sampai Kuantan.doakan perjalanan nad selamat pergi dan balik. Amin..

mood :: rindu kat blog yang teramat sangat..T_T
Post a Comment