Sahabat Positive 💖

19 November 2011

Tips Dari Miss Nadya Berkesan !!


Wah, tajuk bikin panas je lah. ^_*
Korang dah mencekik Sarapan Pagi ?? Nad sarapan roti canai je pagi tadi.


Sebenarnya tu tips yang nad pernah belajar dan nad praktikkan dan nad pon kongsikan kepada kawan-kawan semua.

Tapi tadi nad terkujat bila seorang kawan kita ni ucap terima kasih dekat nad. Alhamdulillah nad tersenyum sekejap..Sebab dia sudi menggunakan tips dari nad..^_*

Nad pon tak pernah mengharapkan pujian dan balasan semua ni. Nad bagi tips semua tu ikhlas dari nad.

Komen ni dari Iera dan buktinya di entry Buffered Earning Pertama Daru Nuffnang


Ada jugak orang yang support Photography Blog Miss Nadya (Miss Nadya Graphy). Alhamdulillah, kawan nad pon cakap nanti ramai kawan dia nak kawin..^_*


RM100 Cash Dari Amira Studio. Jom Join Contest Beliau Ramai-Ramai..^_*


Post a Comment