Sahabat Positive 💖

12 November 2011

Who has cashed out from SAYS.my lately?


Assalamualaikum..

Salam semua,yeah nad rasa mata nad dah nak rabak ni sebab malam tadi nad tido lewat. Rasanya lepas subuh tadi baru tertido dah lah sepatutnya 6.30 pagi nad kene keluar sebab ada program larian senam cergas peringkat Daerah Bera. Tapi nad bangun lambat. muahahaha. sampai kat Dataran Kerayong pukul 9.15 pagi.

Dah,balik semula kat says.my, nad pernah buat entry Duit Oh Duit | Mata Duitan. Nad rasa says.my ni punya earning cepat naik. Kalau korang tak percaya korang tengok gambar kat bawah.

 

Nad join tak sampai sebulan dah boleh cash out. Dan sekarang nad punya cash out in progress. Alhamdulillah rezeki untuk blog ni..^_*


nota mulut :: hujung bulan ni baru nak cash out kan Nuffnang..Love Nuffnang ketat-ketat.



Post a Comment