Sahabat Positive 💖

13 January 2012

Facebook Vs Facebookis !!

Assalamualaikum..

Komen mak cik kiah yang masih terperam pun belum di lepaskan dah buat entry baru. Ada dah yang dilepaskan. Sabar ye Cik Kiah,kejap lagi sambung blogwalking di Bloglist setelah balas semua komen..:)


Buat entry baru sebab eksaited nih..!! Cekidaut jom!!

Masa tengok page Miss Nadya Punyer Blog tadi ada orang hantar surat cinta suruh daftar www.facebookis.com . Saya ingat kan virus tapi dia bagi link

Ni Facebook Timeline


Ini Print Screen Dari Facebookis pulaks..

Laman sosial ini sebijik macam Facebook.. Kene saman ke tak sebab meniru saya tak tahu lah. Saya sebagai pengguna join je..
Nak Add Facebookis Saya >> Nor Nadiah
Fan Page Facebookis Saya >> www.nornadiah.com
 Baru je buat dah ada 4 Freind Request..^_^ << ayat perasan.HARAP MAKLUM!
  

AYAT DI BERI KAT FAN PAGE MISS NADYA PUNYER BLOG << Caps Lock Giler!
salaam

message ini di kongsikan dimana harap awak kongsikan dan post tentang Facebookis baru di page blog awak dan join untuk buat page blog awak di sana..tentang site baru.

Social Network Community New yang cepat membangun
Facebookis 2012 http://www.facebookis.com/ Join sekarang | Facebookis bantu awak berhubung dan kongsikan dengan orang di dalam kehidupan awak. Kawan online dan juga mencari kawan online Live Chat with Friends dan berjumpa orang baru dimana mereka kongsikan video dan gambar..
Kongsikan ini dengan kawan-kawan yang berhubung dengan awak punya New Social Netwrok thanks.
www.facebookis.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.facebookis.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.
here some blog link

http://pwencessyuyue.blogspot.com/

http://www.lyssasecret.com/2012/01/facebook-vs-facebookis.html

Best regards,


Facebokis Team
R.M.K (CEO & Founder)
R.M.K (Design Lead)
Facebookis Lyssa Faizureen >> Lyssa Faizureen
Facebookis Saya >> Nor Nadiah
Fan Page Facebookis Saya >> www.nornadiah.com
Post a Comment