Sahabat Positive 💖

14 January 2012

Terharu Sangat..:'(

Assalamualaikum..

Ini untuk Cik Senah & ini untuk Makcik Tipah. Terharu sebab apa? Sebab semalam saya tak dapat blogwalking habis untuk melepaskan bom atom publish komen dari entry.
Mula-mula ada 35 je, itupun dah lepaskan 5 biji komen.


Selama 2 hari untuk 4 entry, komen terkumpul sebanyak 47 biji comments

Lepas itu pula,freind request kat facebook..:(

Memang hari-hari on9 tapi start dari semalam kerja datang bertimbun-timbun sampai kan pakcik lappy harus di bawa kehulur ke hilir. Curi wi-fi kat mamak lepas tu nak pinjam modem broadband kawan pulak jap lagi. Modem dah hilang 2 bulan lepas..T_T


Ini pula Top Comentators nornadiah.com


Terima kasih semua..Tanpa semua kawan-kawan tak bermaknalah saya ini..:'(

Post a Comment