Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2017

Dropship DIANZ diperlukan

Assalamualaikum..

Pagi ni teringin nak update blog ni. .

Paling ketara nad nak cari dropship lagi untuk dianz.. Sapa nak untung berganda buat dropship nad..

Ramai yang bertanya kak nad tak nak open dropship ke.. Mesti la nak, tapi tak ada kesempetan nak buka secara terang-terangan..



Kak nad Dealer sah Dianz. Stock 24 jam berkepit dengan nad..

Rojer kak nad cepat jom..

Miss Nadya Dianz on Google..

DIANZ MISS NADYA





Sekali restock tu dia.. Cepat -cepat rojer nad ye..


Kerak di Kepala Bayi Teruk

Assalamualaikum..

Terdetik di hati, Ya Allah.  Siannya anak aku ni dah macam-macam cara buat tapi tak okay jugak.. Sampai dah pergi klinik pakar.. Tapi tak jalan jugak..

Masa Kakak Darin kecik-kecik tak pernah kena macam ni pon.. Kenapa Adik Dahin kena pulak..

Memang nad tak bawak dia keluar sebab takut dengan keadaan dia sensitif, nanti kalau bawak keluar lagi teruk pulak..

Kawan-kawan tempat kerja semua menanya kenapa tak bawak baby keluar jalan-jalan.. Allahu, masa tu macam pilih kasih pulak.. Bukan tak nak bawak keluar. Tetapi keadaan tidak mengizinkan.

Tiap-tiap bulan kena check up doktor : doktor cakap adik ni eczema (penyakit kulit)  mungkin faktor keturunan, sebab nad dulu ada eczema jugak.

Nad geledah google setiap hari. Petua orang tua semua nad ikut. Tanya merata kat kawan-kawan.


Muhammad Hazim Dahin - 5 months 6 days


Masa ni pukul 3 pagi, dah dengar dia menangis, punca nya tangan dia terlepas dari bedung dan dia garu kepala dia sendiri sampai jadi macam ni. Ibu mana tak s…

Brocolli Goreng Tempura

Assalamualaikum..

SELAMAT MENYAMBUT HARI MALAYSIA!!!

Tengahari ni Nad tak masak, sebab nak makan Brocolli Goreng Tempura je..

Tinggal berdua je dengan Adik Dahin ni.. Kakak Darin ikut ummi & atok balek kampung..


3 ketul je duduk dalam gambar sebab tak tahan nak makan sangat.. Okay, meh nad nak share

Resipi Brocolli Goreng Tempura

Bahan-bahannya :
1. Bestari Tepung Tempura
2. Brocolli
3. Air masak
4. Minyak masak.

Ni lah rupa keadaan Tepung Tempura dari Bestari (ihsan google) 

STEP 1: Ambil tepung tadi dan bancuh dengan air masak sehingga sebati. 

STEP 2 : Basuh dan potong brocolli tu kecik-kecik macam dalam gambar ni.. 

STEP 3 : Masukkan brocolli yang dah dibasuh dan dipotong tadi ke dalam tepung yang kita bancugmh kat STEP 1 tadi.. 

STEP 4 : Gorengkan brocoli yang sudah dicelup tepung tadi.. Nad tak letak banyak sebab tak nak dia melekat kat kawan-kawan dia.. 

STEP 5 : Tunggu apa lagi.. Baca BISMILLAH, Makan lah.. 😂😂

Carian google : brocolli goreng tempura,  brocolli goreng,  b…

Pillow cross stitch |NUR AULIA IZZATUNISSA

Assalamualaikum..

Selamat malam.. Nad bila free dapat buat entry memalam cenggini je la..


Fuh sudah jugak jahit Pillow cross-stitch untuk anak kawan nad ni.. Nama speacial kan??  Nur Aulia Izzatunissa.. Sedap dan secantik tuannya..



Okay, nad nak sambung jahit keychain cross stitch pulak..

Related post : pillow cross-stitch,  cross-stitch pillow,  bantal cross-stitch,  keychain cross-stitch, cross-stitch, cross-stitch

NAK ORDER??
WSP JE LAH TERUS : wasap.my/60173056439/crossstitch

BABY DIANZ VITAMIN

Assalamualaikum..


Kak Nad nak tido dah sebenarnya tapi tengah fikir nak buat Entry khas untuk BABY DIANZ VITAMIN MISS NADYA..

Mestilah hero mama yang sorang ni...

Muhammad Hazim Dahin

Kenapa baby dianz?  Nad preggy 5 bulan tak silap masa tu nak sangat makan Dianz Vitamin ni sebab memang nak anak sihat gebu melecun..

Kakak Nor Husniyah Darin mama tak makan apa-apa suppliment sebab anak sulung takut la konon nak makan bende bukan-bukan ni..


First time beli Dianz di ajaknya kita ni selfie sekali.. Ye la maaa mengandung mana ada mood nak makeup kan..

Selepas tu keadaan sekarang, sampai jadi Agen Sah Dianz Bera dah sekarang..

Syukur sebab bila dah makan dianz tak perlu gusar lagi..


Muhammad Hazim Dahin selepas di lahirkan.. Sihat Dan Putih..


Pergi kerja sekarang tak payah make up tebal-tebal macam nak pergi kenduri kahwin lagi..

Ukir kening, celak, paling penting mascara bulu mata dan lipstik..

Okay, boleh dah amik anak bujang tidur..


Muka kena gigit nyamuk.. Jom tidur..

Testimoni baby di…

Kakak Darin 2 Tahun 9 Bulan

Assalamualaikumm...


Selamat malam semua.. Kak Nad tadi google nama Nor Husniyah Darin tapi banyak keluar kuda pulak..

Alhamdulillah genap Nor Husniyah Darin 2 Tahun 9 Bulan pada 06-08-2017.


Kakak Darin macam biasa dapat la 1 botol ubat cacing tu..
Timbang berat badan 13kg... Ya Allah.. Kakak Darin ni memang payah nak makan. Kena bagi makan Vitamin baru la ada selera nak makan..


Pagi-pagi da sampai klinik.. Kakak senyum kambing je kan..


Syok sendiri jap.. Hihi..

Top Sale With Dianz Miss Nadya

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, syukur kehadrat illahi petang ni nad sempat buat entry penghargaan buat Nur Saidatul Akma Mommy Gojes.. Alhandulillah, rezeki Nad bersama-sama anak-anak untuk bulan ni.. Ye, sebelum ni Nad pernah buat entry TOP SALE JULAI
tapi kali ni untuk Bulan Ogos punya..

Syukur semenjak berdianz ni rezeki dapat dikongsikan dengan family Nad..

Syukur tau sebab dapat cincin emas setelah di pinang dengan BISMILLAH..


Team Mommy Gojes memang the best!! Tak pernah putus asa untuk kami anak-anaknya..


Setiap bulan kena kejar target.. Nad akan usaha yang terbaik.. Team kamk semua sporting habis.. Sentiasa sokong sama-sama..


Ya Allah.. Serious cantik sangat.. Padan sangat kat jari manis.. Pandainya akma.. Mmuah Mmuah..


Segar dalam ingatan

Assalamualaikum..

Malam ni gembira sikit bila tegok nuffnang masih dalam carta..


Ye la tahu kan nad dah lama tak dapat update blog macam dulu kala.. Tambahan sekarang sibuk bekerja, berniaga Dianz Vitamin lagi.. Tambahan menjahit cross-stitch keychain..


Walaupon Dianz Miss Nadya dah mesra SEO google tapi tak bermakna nad perlu diam kan.. Nuffnang sentiasa beri semangat kat bloggers..

Sebenarnya sekarang tengah menjahit tapi nad siapkan entry dulu..

Referred paling banyak mestilah dari encik google tersayang.. Kedua dari kawan-kawan facebook..

Dan dari referrer lain-lain lagi..

Tapi entry hot nad Dianz Vitamin Miss Nadya

Kita tenvok pulak siapa yang rajin godek blog nad ye..

Rata