Sahabat Positive 💖

24 July 2018

Kulit Cerah Kenapa Nak Rahsia?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

🤗
Kenapa setiap kali posting mesti ada
Assalamualaikum ?

Siapa jawab dengan betul kak nad bagi bunga RM50 
 gurau, jangan sangka betulbetul *

Kadang-kadang orang tak akan faham penyampaian ,mimik muka, dan keadaan hati seseorang itu tapi kak nad seringkali beranggapan semuanya okay sebab dulu masa bekerja dengan bos singa, bos tengah marah kak nad boleh gelak . Bos gelakkan kak nad, kak nad nangis. 

Diri kita sukar nak rungkai, jadi janganlah menilai seseorang itu dari luaran. Maafkan saya, insan hina bernama Nor Nadiah .


Drama Habis ! 

Bukan tu kak nad nak cakap. Tapi kak nad sedih bila kita ada masalah untuk mencerahkan kulit tapi nak rahsiakan. 

Ya Allah, tolong menolong tu kan dapat pahala. Even kita tak tahu niat dia samada ikhlas atau tau biarlah ALLAH yang tentukan. 


Aduh kak nad ni kuat sangat membebel . Kak nad cuma nak cakap pasal kakok kakak kita yang dah cantik dan cerah ni.

Sebenarnya mana ada rahsia apa-apa pun, consume #DianzVitamin aje! 😋

Kenapa kak nad share kat semua? Kak nad ingin membantu untuk sesia yang ada masalah kulit kusam .

 Kulit makin cerah & berseri. Kulit semakin flawless .

tak gitu cikgu normah? 😅

Kulit kusam pon makin hilang. 🤗



Keywords  : kulit kusam tiada lagi, kulit semakin putih, kulit semakin cerah berseri , kulit makin cerah & berseru , kulit makin flawless ,kulit semakin flawless, kulit kusam makin hilan , dianz vitamin , makan dianz kulit semakin pulih, agen sah dianz vitamin pahang , leader team kak nanad , dianz vitamin kak nad, dropship wanted , tedi junior, tedi junior wanted , 

23 July 2018

Sedih Bila Sejarah Berulang Kembali

Assalamualaikum 🤗

Ya Allah, ampuni aku andai selama ini aku lalai dan alpa menjaga diriku .


Klinik Pakar Dermatology Kuala Lumpur. 


Sebelum ni kak nad tak percaya dan selalu sombong sampai berani tipu diri sendiri. Tapi bila dah terkena kat diri semula baru teringat semula. 


Kenapa jadi macam ni? Apa yang sebenarnya aku dah buat? 





Masa ni kulit kak nad okay sikit dah tapi kak nad biar dan tak ambil tindakan apa-apa selain makan Dianz Vitamin jadi kak nad terpaksa kan diri untuk Dermatology. 

Kenapa sakit ? Produk Skin Care kak nad pakai terlalu banyak bahan kimia . Tapi kak nad tak risau, boleh pulih semula. 

Tapi kak nad boleh cakap Dianz Vitamin sangat membantu untuk kak nad sebab sakit kulit. 




Semua yang berlaku ada hikmahnya ye sayang .


Keywords  : hospital Kuala Lumpur, klinik pakar dermatology Kuala Lumpur , eczema,  alergik bahan berkimia tinggi , mercury alergic, breakout, kulit kusam tiada lagi, kulit semakin putih, kulit semakin cerah berseri , kulit makin cerah & berseru , kulit makin flawless ,kulit semakin flawless, kulit kusam makin hilan , dianz vitamin , makan dianz kulit semakin pulih, agen sah dianz vitamin pahang , leader team kak nanad , dianz vitamin kak nad, dropship wanted , tedi junior, tedi junior wanted , 

Tukar La Fikiran Kau Boleh Tak!!

Assalamualaikum 🤗

Eh, pagi-pagi jangan marah-marah tau tak elok untuk kesihatan .

Cakap kat diri sendiri ke ni? 


Sebelum kak nad membebel, makan 1 biji Dianz dulu. Kak Nad Pilih Dianz Vitamin! 

Tajuk je gempak 😅 sebab nye mai sini kak nad nak cakap. 


THE MAGIC OF CHANGING YOUR THINKING! 


Pagi-pagi bangun cakap I Love You kat diri sendiri sebab bila kita sayang diri, semua yang POSITIVE akan ikut kita .



Terima kasih untuk semua hadiah kita dapat hari ni. 


ALHAMDULILLAH .


jangan bagi NEGATIVE dekat kalau kerana ia tak cantik . Semua perkara tak akan menjadi. 


Trust Your Self If U Want To Be A Winner!!