Sahabat Positive 💖

29 August 2011

Segmen Miss Nadya :: Selamat Hari Raya

Assalamualaikum...


Ini Sticky Post..Segmen Ini tutup pada 31 September 201..


Hai...lagi 5 hari lagi nak raya kan..sampaikan nad terlajak hari dah tadi..ingat kan dah juma'at...rupanya baru khamis..hehe...sempena Hari Raya Aidilfitri ni..nad nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan yang mengenali secara langsung dan tak langsung...Maaf Zahir Dan Batin...nad raya kat kg(Temerloh) atau Puncak Alam kowt...tapi tak tahu lah macam mana lagi...

Okay...balik semula kepada segmen yang nad buat ni...syarat-syaratnya senang je..tak susah pon...semua boleh join..dan link peserta akan nad list di entry ini..^^
1. Buat 1 entry bertajuk Segmen Miss Nadya :: Selamat Hari Raya
2. Copy header di atas dan link kan ke entry ini.
3. Dalam entry tu ucapkan lah selamat hari raya untuk kawan-kawan..sebab kawan-kawan lain nak blogwalking kan nanti..^^
 4. Dah siap entry, tinggalkan link korang kat komen di bawah..Tolong hantar 1 kali jer url anda sebab takot double link pulak..
5. hantar url korang dalam bentuk ini sebab senang orang lain nak klik link korang tu..kan-kan..^^ :: <a href="LINK KORANG">TAJUK KORANG NAK LETAK</a>
SENARAI LINK PESETA ::

1. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
2. http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
3. http://cerytara.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
4. http://tmahkecik.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
5. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
6. http://irrahady.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadyaselamat-hari-raya.html
7.  http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
8. http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html
9. http://nanaluciana.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html 
10. http://sephyraz.blogspot.com/2011/08/segmen-miss-nadya-selamat-hari-raya.html






Post a Comment