Skip to main content

#26 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum..


Spontan agak haru hari ni sebab nad baru je lepas menangis sepuas-puasnya boleh. Sebab apa? Sebab kerja.. Nad pon tak tahu kenapa lah seorang manusia tu nak dengki kat nad. Rezeki datang dari Allah. Allah sayang kan nad kan sebab turunkan dugaan macam ni. Nad redha dengan semua ni. Semoga semua berjalan dengan lancar. Allah Maha Mengetahui.

Wi-Fi pulak senget tadi. Blogwalking malam nanti lah..:)


Comments

  1. laa.a...xmau nangis3..nnty muka xcntik...ok?=)
    if sudi.jemput komen kat blog iykaa jugak. iykasyafika90.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nad..sbr byk2 k..

    biasalah tu..wat xtau je..:)

    xpe kalo sedih lagi nangis bg lega..

    take care dear..

    ReplyDelete
  3. selagi bernama manusia mmg xkan lekang dgn perangai hasad dengki tue

    ReplyDelete
  4. masih tataw apa kes nad ni...apapun rezeki bukan dtg dari org tu,dr Allah...
    p/s:tq nad add twitter...:)

    ReplyDelete
  5. haloh..
    napa ni nad..
    uuhhu..
    sabolah yerkk
    dugaan tuh.. :)

    p/s: nak amik ayat?.. amik je.. hehe

    ReplyDelete
  6. sabar taw..bese la..mmg pyh kot nk handle org kuat dgki ni..bia je org cmtu..

    ReplyDelete
  7. salam singgah utk kali pertama ,
    alolo..emo nya entri . bykkan bersabor yea ^_^

    ReplyDelete
  8. dear...sabar ye...
    kat mana2 tempat keje mmg ada org mcm tu...aku pun pernah kena mcm ko...adoi la...
    sabo je la...

    ReplyDelete
  9. kesiannya.
    same lah.
    selalu sangat stress pasal kerja.
    takpe lah mungkin ade hikmah kan :)

    ReplyDelete
  10. janganlah sedih kak ~~~ nanti sy sedih jugaaa :'(

    ReplyDelete
  11. banyakkan bersabar ye nad.. Mak doakan semoga nad tabah hadapi dugaan ini...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih ! Miss Nadya Akan Blogwalking semula.

Popular posts from this blog

nano white review

Assalamualaikum peeps!

Nad pernah bercerita sikit pasal product dari Nano White ni di entry Cadburry hazelnut atau Cadburry Roast Almond.

Tetiba ada idea nak update blog sebab Fatin Diana bertanya pasal product ni..:)


Ni Awakening Snow Wash pencuci muka harian & Refining Treatment Toner untuk mengecilkan pori-pori dan membuang segala kotoran di muka di mana Nad membeli di Tunas Manja Temerloh dan dapat harga promotion - RM15.90. Kalau ikut harga betul seperti di bawah..:)

Awakening Snow Wash - RM15.90
Refining Treatment Toner - RM19.90


Ini dia,Eye Brightener untuk hilangkan mata panda anda seperti nad. Harganya RM25.90 sahaja untuk 15ml. Alhamdulillah memang berkesan.

Intensive De-Pigmentor - RM48.90 untuk hilangkan jeragat. Mak Nad punya, dah nak masuk 3 botol dia pakai..:)


Di atas sebelah kiri Clarifying Cleansing Milk berharga - RM19.90 tapi Nad beli RM18.90 di PasarayaAktif Bera dan sebelah kanan pula Refining Treatment Toner - RM19.90 tapi toner tu dah habis..:D

Hasil pakai b…

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel Jorubi

Hari ni nak review satu produk ni sebab bila cuaca tak menentu ni kulit jadi kering. Tapi yang selalu kering tu bahagian siku, lutut dan buku lali kan.

Walaupon nad ni jenis pakai baju lengan panjang tapi sebelum amik air sembahyang tu mesti perasan tang siku kering.

Kawan nad yang suggest pakai ni, jadi nad pon cari Watson.

Aloe Vera Gel jenama Jorubi. Gel ni sejuk je bila sapu tau. Rajin-rajin la sapu. Alhamdulillah memang menjadi.

Selain dekat watson, kat guardian pon ada jual.

LEADER DIANZ VITAMIN PAHANG
017305643

Goodbye 2011

Assalamualaikum..:)



#2012concertwishlistJonas Brothers concert & Greyson Change
All Pink I Have ^_^

Contest Contest Klik Dan Like Fan Page TAMAT