Sahabat Positive 💖

01 March 2012

Perempuan & Kereta

Assalamualaikum peeps!


Gambar yang Nad post di Twitter dan Nad masukkan ke dalam entry ini. Dah makan tengahari semua? Nad makan bekal mak masak bubur ayam.


Sambil makan sambil taip entry baru Multi Tasking betoi tak? Sebenarnya Nad nak cerita pasal masalah Nad hadapi malam semalam. Di mana semalam Nad dan kengkawan pergi santap di KFC Triang & Karoake..

Cousin Nad, BF dye dan Nad..Nampak sangat Nad lapar dan makan sambil bertuit kan ? -.-''

Stop, bukan nak canang cerita pasal makan tapi nak canang pasal kereta Nad ni.. -.-''

Kes terjadi malam semalam di mana gear reverse tersangkut dan kereta terlajak ke depan dan habis fiber depan.. T_T

Dengan hasil kerjasama kawan-kawan Nad dorang ikat dan menjadi lah seperti di dalam gambar di bawah..


Kejap tadi Nad baru pergi workshop untuk pasang skru ribet je di fiber tu ..


7 batang skru ribet dan harganya semua sekali RM15..

Perempuan kalau bawak kereta mesti macam ni kan?Nasib baik abah tak membebel seperti membuka kitab bermuka surat 500 m/s ..:D

Category::
Auto Mobile

Blogger pilihan hari ini::



Adik Amalina..Click banner for more info..:)


Ads HERE? Click HERE ..:)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)
Post a Comment