Sahabat Positive 💖

07 June 2012

Tak tahu booking flight Air Asia Online

♥ NANG IT if Like it ♥



Bos belanja pergi Langkawi next week.. Semalam Nad booking tiket flight secara online. Puas jugak lah masa mula-mula sebab tak tahu bila tengok waktu tiket ada yang murah dan ada yang mahal.

Habis Nad contact mak cik Nad yang berada di Labuan untuk tanya pasal booking tiket flight ni sebab mak cik selalu balik KL..

Bos and the geng gerak ke Langkawi 22-24 Jun 2012.
Nad dan beberapa orang lagi 23-25 Jun 2012.
Staff dan isteri 24-26 Jun 2012.

Semua yang pergi 17 orang dan total harga tiket RM4804.20


Sekarang Nad dah tahu nak booking flight secara online dan Nad gugup nak naik kapal terbang ni sebab memang tak de pengalaman langsung naik kapal terbang..


Post a Comment