Sahabat Positive 💖

06 November 2011

Korang Pergi Raya??

Assalamualaikum..


tepek gambau sendiri dulu sebab hari ni nad serba pink dan sila kata nad cantik..^_* (wek wek muntah hijjo laju-laju)
Salam Aidil Adha dari nad sekeluarga buat anda semua..^_*

Sebenarnya nad nak tanya korang beraya tak hari ni?? Nad tak pergi mana-mana pon hari ni. Tengahari tadi nad pergi raya umah kawan lama nad tu pon sebab semata-mata nak beli top up je tapi dah berjumpa. Langsung la raya..
Akak Shimah :: Wey Nadia ko ke tu??mai la masuk adoi dah sombong sekarang.
Nad :: Adoi,mana ada sombong. Koi(Saya) malu nok masuk (dalam ayat pahang)
Akak Shimah :: Eh,ko ke ni?? Dulu masa budak-budak kemain comot lagi ko kan. Sekarang dah comel.(Korang sila muntah laju-laju dalam baldi)
Nad :: Eh ko ni mana ada comel nye..Datang mana comel tu tak tahu..sambil buat muka malu macam kucing..^_*


Tiba-tiba nad teringat zaman sekolah menengah dulu, serius nad paling nakal dan paling comot antara kawan-kawan. Kadang-kadang kalau jumpa kawan sekolah lama mersti orang pelik tengok nad.T_T

Nad bukan nak perasan tapi tu kenyataan sambil hidung kembang 5 minit -. .-

Nak tengok muka perasan??mai tengok ramai-ramai dan kutuk dalam hati je ok..T_T


Kenapa nad tepek gambau ni??sebab gambar ni sebelum di edit dan selepas di edit jadi seperti di bawah..Thanks Ridz Smart sebab sudi dan terlalu rajin edit gambar nad..^_*





Post a Comment