Sahabat Positive 💖

04 November 2011

Watermark | Kucing Manja

Assalamualaikum..

Adoi..dah petang baru ada idea nak update blog..tapi sekarang nak update sebab nad watermark baru dari adik nad (Cik Purple) dekat entry Watermark Buat Kakak Blogger Saya | Miss Nadya

Tengok...cantik kan CP buat??Nad hargai sangat sebab nad tak beberapa kreatif bab buat watermark ni..^_*

Okay,sekarang nad nak cerita pasal Anak Jantan Nad(Tony)


Malam tadi sedang nad baca Novel baru dia datang masuk bilik nad. Ngiau ngiau.. Lepas tu baring tepi nad gigit lengan nad..Nad geram, main gigi dia pulak..^_*


Masa ni tengah nak kacau nad lah tu. Pandang je tangan nad..^_*


Tau pon penat lepas tu mula lah nak manja-manja.. Tengok kuku dia tu tengah kembang nak mintak nad urut dia..^_*



Ee...mengada betul. Mana lah tak buat nad geram selalu..^_*


p/s :: Anak betina (Molly) hilang sebab ikut kucing jantan lepas tu mungkin dia sesat. Sekarang nad masih mencari dia..:'(
Post a Comment