Sahabat Positive 💖

05 November 2011

Duit Oh Duit | Mata Duitan

Assalamualaikum..^_*


Bunyi macam tamak duit je tapi selain berblogging kita boleh tambah duit. Lagi-lagi blogger baru yang dah semakin ramai di luar sana..Alhamdulillah rezeki nad bersama blog ni..

sebelum ni nad ada buat Tip Buat Guna Blog kan? Kenapa kene letak iklan di blog sebab sambil korang berblog korang boleh tambah buat duit. Sepupu nad baru buat blog Enter By Are Long sebab teruja sangat nak buat duit guna blog.

Jom tengok selama 7 Bulan nad berblog


Ni iklan dari Nuffnang. Kalau nak register Klik Nuffnang dan register.  Thanks Nuffnang sebab banyak bagi Buffered Earning kat blog miss-nadya.blogspot.com ni..^_*

Ni pulak dari iklan Churp Churp. Kalau nak register klik je Churp Churp dan Tutorial untuk Churp Churp Kat entry Tips Buat Duit Guna Blog (Churp Churp). Korang boleh Sign In Guna Facebook korang je dan memang mudah kan?

Ni iklan dari Say.my. Tak sampai sebulan nad join dah boleh cash out. Adik Nad (Cik Purple) dah letak iklan kat blog dia dan Tutorial untuk Churp Churp Kat entry Tips Buat Duit Guna Blog (Say.My). Korang boleh Sign In Guna Facebook korang je dan memang mudah kan? Post a Comment