Sahabat Positive 💖

16 January 2012

I Want meet Nico Rosberg in KL

Assalamualaikum

Sila kata anda semua cemburu sebab saya baru je berjumpa Nico Rosberg dekat You Tube. ^_^


Kacaknya beliau..^_^

Tu gambar saya print screen dari you tube je di mana dia tolong isi minyak,macam costumer service pula kat situ..:)

Cair sudah tengok senyuman dia..tettt..:)


gambar kat atas tu kat stesen radio mana tah. Mix FM atau Fly FM kot..*main petik je ni*

Kan best kalau dapat jumpa Nico Rosberg dan team driver di Mercedes AMG Petronas F1

-
-
-


Post a Comment