07 February 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM



Assalamualaikum & Selamat sejahtera Sahabat semua 🤗


Kak nad ni dah lama sangat tak join Giveaway mana-mana . Tapi pagi ni tertarik nak join Giveaway Birthday by Yaya Azura ni . Salam kenal dari nad ye. Dah lama sangat tak join sampai tak reti macam mana dah 😅


Selamat hari lahir , semoga murah rezeki selalu. 


Nad berkenan betul dengan notebook yang colour pink tu. Warna favorite nad tu .😁


Paling best bila boleh masuk bloglist hingga bulan 12 tahun 2019 ini. Semoga nad ada rezeki dapat note book colour pink tu .



TARIKH GIVEAWAY BERLANGSUNG:

01/02/2019 - 28/02/2019

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.