24 March 2019

Contest Anniversary 7 Year Miss Nadya

Assalamualaikum sahabat 🤗

Due Date : 07 April 2019
(Blog Genap 7 Tahun )


Alhamdulillah , dengan lafaz bismillah rezeki tahun ni Nad dapat meluangkan masa bersama blog bersama.

Sekaligus nak mintak like gambar contest #tedimommygojes

Nad buat entry melekat sampai hari anniversary tu nanti . Jadi ,sementara itu nad nak ajak ramai-ramai join contest ni .

Banner Rasmi :


Syarat contest, sila baca :
  • Wajib ada Blog, Facebook & Instagram .
  • Buat entry bertajuk Contest Anniversary 7 Year Miss Nadya backlink ke blog Nad. 
  • Copy & paste Banner Rasmi diatas backlink ke entry ni. 
  • Follow Blog Nad ni, kalau tak follow macam mana nak tahu nama pemenang kan ?
  • Follow Facebook Nor Nadiah Abdol Karim , Like & Follow Fan Page Miss Nadya Punyer Blog
  • Follow Instagram Dianz Vitamin Temerloh
  • Like Gambar Contest Nad
  • Share entry ni kat Facebook korang .
  • Dah siap ? Hantar entry kat sini, bagi link blog korang & link facebook anda untuk Nad tengok korang share atau tidak.
  • Hadiah akan dipilih melalui Random
  • Tag 3 kawan Blogger bagi menjayakan contest Nad kali ni. *Tak tag pon tak apa*
  • Letakkan URL entri penyertaan anda diruangan komen di bawah entri ini.

Nak sponsor contest Nad?
PM : Miss Nadya Punyer Blog

Nota kaki : Semoga kengkawan semua sudi menjoinkan diri untuk contest ini. 

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.