24 March 2019

Contest Anniversary 7 Year Miss Nadya

Assalamualaikum sahabat 🤗

Due Date : 07 April 2019
(Blog Genap 7 Tahun )


Alhamdulillah , dengan lafaz bismillah rezeki tahun ni Nad dapat meluangkan masa bersama blog bersama.

Sekaligus nak mintak like gambar contest #tedimommygojes

Nad buat entry melekat sampai hari anniversary tu nanti . Jadi ,sementara itu nad nak ajak ramai-ramai join contest ni .

Banner Rasmi :


Syarat contest, sila baca :
  • Wajib ada Blog, Facebook & Instagram .
  • Buat entry bertajuk Contest Anniversary 7 Year Miss Nadya backlink ke blog Nad. 
  • Copy & paste Banner Rasmi diatas backlink ke entry ni. 
  • Follow Blog Nad ni, kalau tak follow macam mana nak tahu nama pemenang kan ?
  • Follow Facebook Nor Nadiah Abdol Karim , Like & Follow Fan Page Miss Nadya Punyer Blog
  • Follow Instagram Dianz Vitamin Temerloh
  • Like Gambar Contest Nad
  • Share entry ni kat Facebook korang .
  • Dah siap ? Hantar entry kat sini, bagi link blog korang & link facebook anda untuk Nad tengok korang share atau tidak.
  • Hadiah akan dipilih melalui Random
  • Tag 3 kawan Blogger bagi menjayakan contest Nad kali ni. *Tak tag pon tak apa*
  • Letakkan URL entri penyertaan anda diruangan komen di bawah entri ini.

Nak sponsor contest Nad?
PM : Miss Nadya Punyer Blog

Nota kaki : Semoga kengkawan semua sudi menjoinkan diri untuk contest ini. 

10 comments:

  1. kak yaya bookmark dulu..Insya Allah nanti turut serta.

    ReplyDelete
  2. join ye

    https://www.yayaazura.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html
    https://www.facebook.com/yayaazura32

    ReplyDelete
  3. saya join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html

    FB: https://www.facebook.com/cik.syahbanu

    ReplyDelete
  4. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary Miss...Tak join but done follow your blog. Follower 3087. Wish you all the best.

    https://bebeldotcom88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ABM join juga! https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html

    ReplyDelete
  7. Saya join
    https://aimanziyad.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,
    S.K. join ;
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html

    FB ;
    https://www.facebook.com/nur.sya.984786/posts/125842761807159

    IG ;
    @comelybynm

    ReplyDelete
  9. Saya join.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/02/contest-anniversary-7-year-miss-nadya.html

    IG : https://www.instagram.com/hanirahman6377

    TWITTER : https://twitter.com/HaniFadhlina

    FB : https://m.facebook.com/hani.rahman.3

    ReplyDelete

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.