Friends of Miss Nadya

16 August 2017

Restock Dianz Miss Nadya

Assalamualaikum..

Selamat malam.. Alhamdulillah. .restock Dianz dah petang tadi..

Nad melegarkan jari kat pakcik google.. Boleh cari nad berkaitan dianz... Dianz miss nadya.. Nad dah lama sangat nak update blog tapi belum ada idea nak buat entry...




Jadi nak try mesra seo google dengan nama semua tu..

DIANZ MISS NADYA
SWEET DIANZ MISS NADYA
TEAM MOMMY GOJES
AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA
AGEN SAH DIANZ VITAMIN
DIANZ VITAMIN
DIANZ
DIANZ VIT C
DIANZ VITAMIN ORIGINAL
AGEN SAH DIANZ LEGACY
AGEN SAH DIANZ
MISS-NADYA.BLOGSPOT.COM
MISS NADYA
MAMA NADYA
MAMA DARIN & DAHIN

05 August 2017

Dianz Vitamin - Miss Nadya

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. Sepanjang nad berbisnes Dianz Vitamin bersama Team Mommy Gojes nad dapat Tip Agent Julai 2017.. Syukur rezeki Anak Dara & Anak Bujang..


Alhamdulillah.. Syukur sangat... Ganjaran hebat dari leader nad.. Leader nad Mommy Gojes tau..

Kami lah Team Mommy Gojes.. Kalau kat Instagram nad rajin pakai hashtag #teammommygojes ..


Meroket meloket bulan lepas..

AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA, PAHANG

20 July 2017

Kumpul Dan Tukar

Assalamualaikum..

Hai siapa pengguna Dianz Vitamin??  Ada berita baik sebab untuk peraduan Kumpul Dan Tukar dilanjutkan hingga ke Bulan Disember 2017..


KUMPUL & TUKAR

1. Make sure ia adalah PENUTUP BOTOL DIANZ VITAMIN yang original tau..
2. Penutup botol mesti yang botol baru keluaran HQ Dianz Vitamin tau..


Langkah pertama, kumpul 8 penutup vitamin dianz.
Pastikan sticker hologram yang sempurna pada botol dicabut dan ditampal semula pada penutup..


Pos kepada HQ (kos penghantaran tu ditanggung oleh kita sendiri tau..)  Nak dapat sebotol yang percuma kan?? Sapa nak bagi sebotol Dianz Vitamin free dok??



Percuma 1 botol Vitamin Dianz!!

HQ akan pos 1 botol Dianz Vitamin percuma 1 bulan dari bungkusan di terima..

Jadi jom pakat grab Stock Promosi percuma 5 biji..

SET KOMBO :

2 BOTOL DIANZ + PERCUMA POUCH BAG (SELAGI STOCK MASIH ADA)  + PERCUMA KERONGSANG COMEL + PERCUMA 1 BUNGKUS TISU.. 

MEYH GRAB SEKARANG!! 

017-3056439 ( WHATSAPP) 
AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA, PAHANG

Dahin dah 3 bulan lebih

Assalamualaikum..

Sementara nak jumpa doktor gigi ni sempat lagi nad buat karangan tak lebih 100 patah perkataan ni kot..

Muhammad Hazim Dahin selamat di lahirkan secara ceaser pada 10-04-2017.. Alhamdulillah, cukup sifat dan sihat seperti selalu.. Cuma pernafasan sedikit terganggu mungkin sebab lama dalam perut.. Lebih 3 hari kali ini.. Tapi Alhamdulillah awak sihat selalu..


Budak ni memang kuat bersembang.. Sebab dulu masa mengandungkan dye tiap-tiap minggu ada pasar malam pasti beli buntut ayam goreng.. Sedapnya... Nyum nyum nyum..

Sekarang ni budak ni bulat sangat sampai kadang mama tak larat nak dukung awak lelama..


Pantas masa berlalu seakaan tak berasa di samping awak 24 jam sayang..



Mama rindu kat awak sangat-sangat.. Sempat tak sempat la mama taip karangan kat klinik gigi ni sementara doktor panggil nama mama.. Nak hilangkan debaran sebenarnya..

Muhammad Hazim Dahin.. Ni adalah baby Dianz Vitamib sebab masa mengandungkan dia.. Nad dah start consume Dianz Vitamin.. Sampai la nad jadi agen sah dianz vitamin di kawasan bera, pahang ni..

Ok doktor dah panggil..

Keywords : Muhammad Hazim Dahin,  Baby Dianz,  Baby Dianz Vitamin,  Agen Sah Dianz Vitamin

18 July 2017

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY

Assalamualaikum.. Malam ni nad join BEAUTILICIOUS GIVEAWAY.. Tiba-tiba kanganrindu nak join giveaway..

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY 17-27 JULAI 2017



JOIN BEAUTILICIOUS GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk BEAUTILICIOUS GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.

Jom meriahkan lagi giveaway yang dianjurkan Ecadwinkyasha