Friends of Miss Nadya

20 July 2017

Kumpul Dan Tukar

Assalamualaikum..

Hai siapa pengguna Dianz Vitamin??  Ada berita baik sebab untuk peraduan Kumpul Dan Tukar dilanjutkan hingga ke Bulan Disember 2017..


KUMPUL & TUKAR

1. Make sure ia adalah PENUTUP BOTOL DIANZ VITAMIN yang original tau..
2. Penutup botol mesti yang botol baru keluaran HQ Dianz Vitamin tau..


Langkah pertama, kumpul 8 penutup vitamin dianz.
Pastikan sticker hologram yang sempurna pada botol dicabut dan ditampal semula pada penutup..


Pos kepada HQ (kos penghantaran tu ditanggung oleh kita sendiri tau..)  Nak dapat sebotol yang percuma kan?? Sapa nak bagi sebotol Dianz Vitamin free dok??



Percuma 1 botol Vitamin Dianz!!

HQ akan pos 1 botol Dianz Vitamin percuma 1 bulan dari bungkusan di terima..

Jadi jom pakat grab Stock Promosi percuma 5 biji..

SET KOMBO :

2 BOTOL DIANZ + PERCUMA POUCH BAG (SELAGI STOCK MASIH ADA)  + PERCUMA KERONGSANG COMEL + PERCUMA 1 BUNGKUS TISU.. 

MEYH GRAB SEKARANG!! 

017-3056439 ( WHATSAPP) 
AGEN SAH DIANZ VITAMIN BERA, PAHANG

Dahin dah 3 bulan lebih

Assalamualaikum..

Sementara nak jumpa doktor gigi ni sempat lagi nad buat karangan tak lebih 100 patah perkataan ni kot..

Muhammad Hazim Dahin selamat di lahirkan secara ceaser pada 10-04-2017.. Alhamdulillah, cukup sifat dan sihat seperti selalu.. Cuma pernafasan sedikit terganggu mungkin sebab lama dalam perut.. Lebih 3 hari kali ini.. Tapi Alhamdulillah awak sihat selalu..


Budak ni memang kuat bersembang.. Sebab dulu masa mengandungkan dye tiap-tiap minggu ada pasar malam pasti beli buntut ayam goreng.. Sedapnya... Nyum nyum nyum..

Sekarang ni budak ni bulat sangat sampai kadang mama tak larat nak dukung awak lelama..


Pantas masa berlalu seakaan tak berasa di samping awak 24 jam sayang..



Mama rindu kat awak sangat-sangat.. Sempat tak sempat la mama taip karangan kat klinik gigi ni sementara doktor panggil nama mama.. Nak hilangkan debaran sebenarnya..

Muhammad Hazim Dahin.. Ni adalah baby Dianz Vitamib sebab masa mengandungkan dia.. Nad dah start consume Dianz Vitamin.. Sampai la nad jadi agen sah dianz vitamin di kawasan bera, pahang ni..

Ok doktor dah panggil..

Keywords : Muhammad Hazim Dahin,  Baby Dianz,  Baby Dianz Vitamin,  Agen Sah Dianz Vitamin

18 July 2017

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY

Assalamualaikum.. Malam ni nad join BEAUTILICIOUS GIVEAWAY.. Tiba-tiba kanganrindu nak join giveaway..

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY 17-27 JULAI 2017



JOIN BEAUTILICIOUS GIVEAWAY :

1. Tulis entry dengan tajuk BEAUTILICIOUS GIVEAWAY
2. ikuti syarat lain seperti entry SINI.
3. Letakkan link entry korang di SINI.

Jom meriahkan lagi giveaway yang dianjurkan Ecadwinkyasha

17 July 2017

Grab Dianz Vitamin sebelum rehat

Assalamualaikum..

Bila masuk hari isnin ni memang semua sibuk belaka..

Tambahan bila barang banyak berduyun-duyun sampai..

Sebelum Nad balek ke rumah nak lunch break sempat lagi kawan tempat sekerja grab satu botol Dianz Vitamin ni tau..

Soaalan dari kawan :
Boleh cuba dianz? Mestilah boleh
====>>>>>>>>>

Tak sangka dye pon nak cuba even gambar kabur sebab dye malu gak nak selfie cenggitu lama-lama..

Hihi alhamdulillah
Stock kat tempat kerja pon sentiasa ada..

Rugi tau sapa tak cuba mai cuba cepat
Satu botol ada 35biji

miss-nadya 💞💞
AGEN SAH DIANZ VITAMIN
017-3056439

16 July 2017

Dianz Vitamin

Assalamualaikum..

Ketika kedengaran siulan burung di hening pagi yang indah ini.. Terdetik untuk bercerita sikit bila Nad sah jadi #AGENSAHDIANZVITAMIN ..

Sebelum ni Nad makan sendiri je.. Selepas habis pantang nad jadi agen dianz.. Keterangan sedikit kebaikan Dianz Vitamin ni..

KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL


✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
 ✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru


RESTOCK DIANZ
#AGENSAHDIANZVITAMINBERA
#DIANZVITAMIN