Sahabat Positive 💖

23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !




Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog??

xde sapa mempengaruhi nad pon..dulu nad buat blog sebab nak jual cross-stich..masa tu xde sowang pon tolong nad berblog...xtau ape mende followers...gadjet..tah mende2 lagi lah..pastu bulan 1 tahun ni nad niat nak aktif berblog..pastu nad pon da pandai2 sket guner..da pandai tukar template...nad join faceblog..guna template mcm faceblog..warna pink gitu..tyme tu nad dapat ramai kawan aktif berblog..fuh...tyme tu nad rasa xnk on9 fb da..semangat berblog tu kuat der...huhu..pastu nad rajin wat blogwalking..belajar mcm mn nak menjadi seorang blogger yang bagus..(cey....bagos ker??cm tah haper jewk kan??)

Siapakah sumber inspirasi anda ?

inspirasi nad ea??nad blajar dari sumer dari kawan2 blog nad..nad list semua yang nad dah follow okay..:)


Salam Perkenalan..okay..nak lari laju2..nak g anta link kat abg beng..:)








Post a Comment