Sahabat Positive 💖

24 April 2011

Contest Mata Paling Cantik




Syarat2 nyer bacer kat TUAN BLOG PUNYER CONTEST EA

Yang pasti nad dah wat sumer syarat..:p
Nad join contest ni sebab nad niey memang giler contact lens..tak menang pon xpe..tapi nad harap menang..puh kanan puh kiri..harap2 menang lagi..:))boley dapat contact lens..

skrg nad da ader 3 warna..
- Violet 
- Pink
- Black

okay,nad letak pic nad niey..tapi sebelum tu nad nak mintak maap ye Encik Luncai...sebab nad letak banyak...yer r..nad ni memang perasan nk jadi modeling..:))


di atas tu adalah contact lens pertama nad beli...violet..nad jarang pakai yg tu sebab xnmpak sgt..:))



okay,sebab nad niey memang suker dengan pink...so nad excited nk tunjuk henpon dengan lens yang nad pakai tu adalah pink okay..:))


tokey contest cakap simple entry..tapi ni entry over..xpe ke ea??balun jer la..:))

nad nak tag 3 owang..






Post a Comment