Skip to main content

Senarai Nama Blogger Join Bloglist Miss Nadya

Assalamualaikum..

Salam sejahtera buat kawan semua. Alhamdulillah ramai juga yang sudi join bloglist ini dan saya sudah senaraikan mereka di blog "Bloglist Miss Nadya"
Sebenarnya saya ingin mengumpul seramai 50 orang tapi saya sudah menutup dan mari kita tengok dan melawat mereka ya kawan..:)
Senarai nama blogger join Bloglist Miss Nadya ::
  1. http://kyuazie.blogspot.com/ 
  2. http://laman-ayahsu.blogspot.com/ 
  3. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  4. http://neynaproperty.blogspot.com/
  5. http://jasmine-jaszlee.blogspot.com/
  6. http://miss-nadya.blogspot.com/
  7. http://ikazulaikhaa.blogspot.com/ 
  8. http://keypadmeletup.blogspot.com/ 
  9. http://hakmilikfara.blogspot.com/ 
  10. http://aini-mohamad.blogspot.com/ 
  11. http://ayuinsyirah.blogspot.com/ 
  12. http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/ 
  13. http://edaeri.blogspot.com/ 
  14. http://ainsyahirah123.blogspot.com/ 
  15. http://smilenajah93.blogspot.com/ 
  16. http://hatiamira.blogspot.com/ 
  17. http://hitammanispunyablog.blogspot.com/
  18. http://beautifully98.blogspot.com/ 
  19. http://sayapyqafyqa.blogspot.com/
  20. http://nur-happiness.blogspot.com/
  21. http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/
  22. http://tinursya.blogspot.com/
  23. http://amaninajailani.blogspot.com/
  24. http://nazieraafz.blogspot.com/
  25. http://arisyahjahirah.blogspot.com/
  26. http://sayetaksukemasam.blogspot.com/
  27. http://segalapet.blogspot.com/
  28. http://atienabila.blogspot.com/
  29. http://mylovely-cats.blogspot.com/
  30. http://niesyahida.blogspot.com/
  31. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
  32. http://belog-sn-aieen.blogspot.com/
  33. http://greennnpanda88.blogspot.com/
  34. http://qasehsaifudin.blogspot.com/
  35. http://fiqracake.blogspot.com/
  36. http://syimi-alwaysbehappy.blogspot.com/
  37. http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/
  38. http://kalapenamenari.blogspot.com/
  39. http://www.kisahamrara.blogspot.com/
  40. http://iloveyoufollowers.blogspot.com/
  41. http://cokletwinter.blogspot.com/
  42. http://quenieyline.blogspot.com/
  43. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
  44. http://baitibaiti.blogspot.com/
  45. http://cikafiqah.blogspot.com/
  46. http://ticerarahsays.blogspot.com/l 
  47. http://www.fanaw.com/
  48. http://susiyantisoleman.blogspot.com/
  49. http://pacekmacek.blogspot.com/
  50. http://qesahqaseh.blogspot.com/
  51. http://nurathirah2501.blogspot.com/
Alhamdulillah,capai target dan lebih seorang. Terima kasih ya semua yang sudi join. Masih ada nama yang belum update di  "Bloglist Miss Nadya"

Comments

Post a Comment

Terima Kasih ! Miss Nadya Akan Blogwalking semula.

Popular posts from this blog

nano white review

Assalamualaikum peeps!

Nad pernah bercerita sikit pasal product dari Nano White ni di entry Cadburry hazelnut atau Cadburry Roast Almond.

Tetiba ada idea nak update blog sebab Fatin Diana bertanya pasal product ni..:)


Ni Awakening Snow Wash pencuci muka harian & Refining Treatment Toner untuk mengecilkan pori-pori dan membuang segala kotoran di muka di mana Nad membeli di Tunas Manja Temerloh dan dapat harga promotion - RM15.90. Kalau ikut harga betul seperti di bawah..:)

Awakening Snow Wash - RM15.90
Refining Treatment Toner - RM19.90


Ini dia,Eye Brightener untuk hilangkan mata panda anda seperti nad. Harganya RM25.90 sahaja untuk 15ml. Alhamdulillah memang berkesan.

Intensive De-Pigmentor - RM48.90 untuk hilangkan jeragat. Mak Nad punya, dah nak masuk 3 botol dia pakai..:)


Di atas sebelah kiri Clarifying Cleansing Milk berharga - RM19.90 tapi Nad beli RM18.90 di PasarayaAktif Bera dan sebelah kanan pula Refining Treatment Toner - RM19.90 tapi toner tu dah habis..:D

Hasil pakai b…

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel Jorubi

Hari ni nak review satu produk ni sebab bila cuaca tak menentu ni kulit jadi kering. Tapi yang selalu kering tu bahagian siku, lutut dan buku lali kan.

Walaupon nad ni jenis pakai baju lengan panjang tapi sebelum amik air sembahyang tu mesti perasan tang siku kering.

Kawan nad yang suggest pakai ni, jadi nad pon cari Watson.

Aloe Vera Gel jenama Jorubi. Gel ni sejuk je bila sapu tau. Rajin-rajin la sapu. Alhamdulillah memang menjadi.

Selain dekat watson, kat guardian pon ada jual.

LEADER DIANZ VITAMIN PAHANG
017305643

Goodbye 2011

Assalamualaikum..:)



#2012concertwishlistJonas Brothers concert & Greyson Change
All Pink I Have ^_^

Contest Contest Klik Dan Like Fan Page TAMAT