Sahabat Positive 💖

30 June 2012

Sugar Glider Nad kena tinggal..

♥ NANG IT if Like it ♥



Hari ni Nad melayan anak Nad je, sekarang dorang dah tido balik. Bawak main sekejap lepas tu da mencari-cari sleeping pouch sebab nak tido..

Semalam ada seorang sis bernama Izzah call dan bertanyakan sugar glider. Sugar glider sis Izzah cirit birit. Jadi Nad terangkan yang Nad ada buat entry tentang Penyakit Dan Rawatan Untuk Sugar Glider

Semoga sugar glider Sis Izzah cepat baik..Even tak pernah bersua muka tapi bila sis Izzah cakap dia selalu baca blog, malu pon ada Nad rasa..:D

Ok, sekarang ni Nad ada ambil video KaDumo kena tinggal dengan Nad.. Jom la tengok sama-sama..





Details Blogshop Online Hijab Store:
Online Hijab Store
 Klik SINI untuk online shopping
tudung muslimah.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Post a Comment