Friends of Miss Nadya

01 November 2011

5 Blog Pilihan Hari Ini

Assalamualaikum..

Salam sejahtera semu. Wah,hari ni nad rasa macam tak ada apa nak cerita.. En.Boyfie pon dah bertanya,tak update blog ke hari ni??

Hurm,rasa macam tak da mood dari pagi lagi. Owang lain mesti banyak cerita tapi nad pulak sebaliknya.. Cuma tadi nad ada buat 1 Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah, sapa rasa nak join boleh lah join..^_*

Mood nad memang ke laut hari ni jadi nad cari 5 blog pilihan hari ni je lah yer.....-. .-


Entry Terbaru Beliau :: Follower ke - 500
To Pikyz Ladies :: Lama dah nad tak melawat blog pikyz, anyway tahniah sebab follower dah 500.. Tak lama lagi 1000..^_*


Entry Terbaru Beliau :: Segmen : Jom Join Bloglist Ien
To Len :: Blog dah okay cuma music tu memang tak da button pause ea?? Agak mengganggu.


Entry Terbaru Beliau :: Forget The Past :)
To Oshin :: wah,header baru..cantik..nampak sangat nad lama tak berjalan kat blog oshin...^_*

To Cikgu :: Wah, lama sungguh nad tak menyinggah blog cikgu..^_*

Entry Terbaru Beliau :: Only Gambar !!
To :: Siti Afirah,nice blog dear...muda setahun jer dari nad..nice to meet you..tapi nad rasa notifi masa nak out dari blog siti tu macam tak sesuai..^_*



13 comments:

Pendamba Mawar said...

best2

Gen2Merah said...

waaahhh terharu... rasa dihargai bila blog ini d senaraikan sebagai blog pilihan yang hebat,.. ehehee

Terima kasih banyak2 ya Nadya

cik ainisha said...

http://realitipink.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

cik pink datang

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

thankz yer....
kita pn nak delete...
tapi lupa....
mana nak cari...
huhuhuhuhuhu

Pinkyz Ladies said...

Thanks sbb pilih blog saya sebagai blog pilihan hari ni

Zul Fattah said...

haha.. jom terjah

Ibnu isa said...

alaaaaa kita3... ahhaha

Rtp Farra Arisha said...

will catch up their blogs sooner or later :))

Santri T.P.I.N.I said...

header pinkyz ladies tu mcm ada irasdgn blog alya espresso jer...

SoLy SoLicious said...

untunglah depa jadik pilihan nad ^^

Oshin said...

fewittt jadi blog pilihan eh..thanks nad...terharu sangat !!!

Ash Kyouhei said...

OMG ! thanks sis :)
hehehe , bukan 'L' but 'I' hehe
'Ien'

adik dah change lagu dan dah taruk button pause ^____^ cuba tgkk !

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/

Cik Purple Pinkypuff said...

wow.. hebat2 la nih sume! :D insyaAllah, nanti cp terjah mereka suma.. :)