Friends of Miss Nadya

01 June 2013

Setelah Menjadi Isteri Orang

♥ NANG IT if Like it ♥

Assalamualaikum..

Setelah berkurun lama Nad telah sah menjadi iseri Encik Hubby saya .. Nad telah sah menjadi isteri Encik Hubby pada 21 Hb April 2013..


Semasa Akad nikah Encik Hubby Nad sakit mata.. T_T..


hihi Alhamdulillah dah sah menjadi Isteri orang..:)


Encik Hubby tandatangan sebagai suami..


Saksi pertama..


saksi Kedua..


Nad pulak tandatangan..


Ustaz cakap tahniah dah jadi suami orang ye..


Penyerahan Mas Kahwin..


Nad malu nak salam pada mulanya..


Nad bersama Encik Hubby ..

09 March 2013

Setelah Ber Blogspot

♥ NANG IT if Like it ♥


Assalamualaikum readers!!

Ok,buat pengetahuan semua kawan-kawan, Nad sekarang dah Tak Ada Domain..

Bukan sebab Nad tak bayar ok, tetapi ada masalah teknikal di mana dia yang tak update setelah Nad buat pembayaran domain tu.. Nad pulak tak ingat mana Nad simpan slip bank tu..kena cari jugak la sebab dah bayar kan..


Tak dinafikan Nad dah lama tak tengok blog dan meluangkan masa mengahadap blog seperti sebelum ni sebab Nad dah tak ada lappy dan Nad dah tak bekerja di depan PC..

Terima kasih ye Diana dan Nurrul masih ingat lagi kat Nad.. Ada jugak ye yang masih ingat kat Nad, terharu sekejap sebab Nad kan dah jarang blogwalking seperti sebelum ni..

Terima kasih jugak kepada Bro Framestone yang sudi menanya dan menjelaskan mengenai domain saya tu.. Sebenarnya saya bayar sebelum tamat tempoh dan dah hantar mesej tapi seminggu lepas tu Domain Nad masih tak dapat di gunakan lagi dan Nad sekarang guna blogspot je la balik..

Nanti Nad cuba cari balik resit pembayaran tu..

16 February 2013

Tak Ada Domain

♥ NANG IT if Like it ♥


Assalamualaikum....

Fuh Fuh Fuh ..Habis berhabuk blog Nad ni sebab setelah sekian lama Nad tak update blog..

Ceh Ceh Ceh...Dah lah domain tak berupdate geram betoi..sakit jiwa sebab Nad dah bayar tapi tak di proses..Nam pak gayanya Nad kena cari alternatif lain ni ...

Nad pulak sekarang tak ada gadjet untuk Nad update blog Nad sekarang...

Mungkin Nad akan curi masa untuk Nad mula balik blog kesayangan Nad ni..Rindu tahu kat blog Nad ni..

Sangat-sangat bukan rindu sangat sampai Nad tak tahu nak buat macam mana sekarang....