Friends of Miss Nadya

16 February 2013

Tak Ada Domain

♥ NANG IT if Like it ♥


Assalamualaikum....

Fuh Fuh Fuh ..Habis berhabuk blog Nad ni sebab setelah sekian lama Nad tak update blog..

Ceh Ceh Ceh...Dah lah domain tak berupdate geram betoi..sakit jiwa sebab Nad dah bayar tapi tak di proses..Nam pak gayanya Nad kena cari alternatif lain ni ...

Nad pulak sekarang tak ada gadjet untuk Nad update blog Nad sekarang...

Mungkin Nad akan curi masa untuk Nad mula balik blog kesayangan Nad ni..Rindu tahu kat blog Nad ni..

Sangat-sangat bukan rindu sangat sampai Nad tak tahu nak buat macam mana sekarang....


4 comments:

Dianaa said...

tu lah. dah lama kak nad tak update blog pula tu

Bro Framestone said...

Just nak tanya la kan.

Domain dibayar lepas tamat tempoh ke ape ek?

COmpany mana tue?

Sebab domain lepas 3 bulan tamat tempoh kita xde hak keatas domain tue, kecuali kalau xde orang beli domain tue dalam tempoh 3 bulan.

Tapi selalunya, mana2 domain yang tamat tempoh, memang ade orang lain yang beli.. sebab dorang nak jualkan balik dengan harga yang tinggi.

www.broframestone.com

Kitty said...

Huh apsal tak di proses? Dah file complaint ke? :(

Nurrul said...

Salam Kak Nad.. dah lama tak bercerita !! Rindu kak Nad.. =/