Friends of Miss Nadya

20 June 2012

Segmen Tambah Follower Blog

♥ NANG IT if Like it ♥



Alhamdulillah, walaupon Nad jarang update entry tapi pageview hari ini masih tinggi.. Terima kasih buat readers semua tak bosan untuk kunjungi blog picisan yang buruk ini... Ada sesiapa nak baca entry pageview tinggi klik link di bawah.. ♥ !!~~



    Sekarang Nad nak join segmen yang adik Nad si Cik Purple ni buat iaitu Segmen Tambah Follower Blog, sempat pulak kak Nad buat entry sendiri eh Cik Purple eh? Hihi..

    K.Nad join bukan tamakkan follower tapi sebab K.Nad nak kenal dengan peserta yang join Segmen Tambah Follower Blog ni.. ♥ !!~~ Smile Always ya to all blogger!!

    Prinsip yang Nad paling suka sebab Nad suka word Cik Purple ::

    TIPS PENTING! : kalau betul betul nak tambah follower, korang kena rajin blogwalking! jangan tunggu orang datang blog korang baru nak balas balik..

    Senarai nama peserta Segmen Tambah Follower Blog  ♥ !!~~ SINI ~~!!♥ 


    TARIKH TUTUP: 24 Jun 2012 Pukul 6 Petang (24 Jun 2012, K.Nad dah ada di Langkawi)

    15 comments:

    mommyNana said...

    Agree lor! Blogwalking. Rajin komen membina yer. Bkn setakat 'Ok tq'. Wth kan? Keep up ur good effort ya.

    Cik Purple said...

    siyesly.. tacing la.. kak nad bz2 pon masi sempat join segmen cp.. :') thanks kak nad.. hehe.. :) mmmmuaaahhh~~~ saaaayang kak nad.. :) wah, ade org nk pegi langkawi la.. hehehe.. :) smoga slmt smpi nt.. :)

    dyabunga said...

    selamat bersegmen kt nad..:D

    shida'R said...

    selamat bersegmen nad :)

    ~PILOT LOVER~ said...

    hye naz dari segmen yg sama..done follow awak...singgah blog naz ye ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    wan niahix said...

    ^_^...

    jom join ramai2...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    Shazney Shamsuddin said...

    selamat bersegmen

    maszull said...

    assalamualaikum Nad...selamat bersegmen...:)

    I.E.L.A said...

    da follow sini... sye dari segmen yg same... salam perkenalan.. singah2 la blog sye yew...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    MISS Z BERCELOTEH said...

    sis....

    Free tak? Jomlah join segmen terbaru miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    Cik Bam said...

    singgah dari segmen yg sama.. done follow. jom singgah blog cik bam :)
    http://jomkitabebel.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

    hai dari segmen sama . done follow here #3382 . datang la jenguk sini

    Segmen Tambah Follower Blog

    cikeyrah said...

    Dari segmen yg same

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

    Done Follow ;)

    ary_lee said...

    datang sini pada hari rabu^^

    teratak hati said...

    Singgah dr segmen sama..salam kenal^^