Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 May 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..




Santai Bersama BEN ASHAARI

Andai kekasihku di kebas orang!!

ai abg ben, macam mana boleh kuar idea ni ea?nad pernah lalui sebenarnya..time tu terjadi masa nad kat kolej..nad ada couple dengan budak laki tu..kiranya dia memang lah baik..tah macam mana kawan baik nad boleh kebas...jantan tu pon boleh nak kat dia..nad dapat tahu bila kawan nad bagitau..apa lagi..menyirap darah...malam tu nad bertumbuk dengan budak pompuan tu..sampai berdarah muka dia kowt..pastu nad tak kawan dengan dak pompuan tu..sekarang dorang dah kawen pon..dah ada anak sorang..dah jodoh dia...nad dah tak marah dah pon..tapi segan jer...sebab pernah tumbuk dia...hahaha...ganas tak?






2 comments:

Lulu caldina said...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

NiSha said...

dah mmg jodoh dia kan biar la..

Nisha
http://heandsheloves.blogspot.com
singgah dan follow sini.. dari blog abg ben.. ttteett