Friends of Miss Nadya

18 May 2011

BLOGGER LELAKI vs BLOGGER PEREMPUAN




Santai Bersama BEN ASHAARI

wow,di sebab kan dah lama xjoin segmen abg ben..nad nak join ni..yer lah..asyik terlepas jer pisang goreng yang abg ben jual ni...hehe...abg ben bagi soklan..

" SETUJUKAH ANDA BAHAWA WANG HANTARAN PERKAHWINAN DISEDIAKAN 100% OLEH PIHAK PENGANTIN LELAKI  ? "

wah...nak jawap ni...pada nad lah kan,wang hantaran memang lah pihak lelaki yang beri..tetapi..kalau nad,nad akan kongsi..kalau kongsi pon biar dia yang kuar lebih..hahaha...kejam sikit...sebab tu sampai la ni tak laku laku..huhu....lagi satu..hantaran tu bukan nad nak cekik untuk family sowang-sowang...tapi duit hantaran tu di gunakan untuk majlis perkahwinan lah...hehe..yer lah...sekarang semua barang dah mahal..toi tak?so,pada nad duit hantaran tu disediakan 50-50..tapi,nampak konon-konon duit laki tu sowang..hehe..faham ke tak faham lah korang yang baca ni kan??hehe..buat-buat faham jer okay..sekian..:)











5 comments:

-✿Ayu✿- said...

yup!!! betol2... saya setuju!

^ Uncle Syaf ^ said...

ni lagik gentle... sangup kongsi2 ngan boyprenn..he3..cool

thanks tengok video.. support lah vlog2 uncle..he3

nk pollow u boleh..he3, lagik mau tanay kan

muhamad hanif said...

Err,

sabda Rasulullah yang bermaksud *wanita yang baik adalah yang rendah mahar @ hantarannya *

muhamad hanif said...

Err,

sabda Rasulullah yang bermaksud *wanita yang baik adalah yang rendah mahar @ hantarannya *

Rai said...

setuju!! elok jugak kalau pengantin perempuan contribute jugak agar pihak lelaki tak tertekan..after all diorg da nak jadi husband and wife kan..

kesungguhan seseorang tu jgn dinilai dengan wang ringgit yg dia mampu sediakan..

ourkizuna desu