Friends of Miss Nadya

22 May 2011

Liga Futsal Pada 22 May 2011..

Assalamualaikum..

Perlawanan liga Daerah Bera(tempat aku lah ni..)

Short Entry..

Okay,kepada sesiapa yang baca entry ni..firstly nad nak mintak korang doakan yang terbaik untuk nad k..pergh...takut tak payah cakap lah kan...memang berdebar....dah lah satu padang jer..situ lah lelaki dan situ jugaklah perempuan lawan...dan lagi satu nad harap tangan nad okay..no more injured...takut terseliuh balek...nad dah balut tangan pakai bandage for safety...

Team Nad anta dua team untuk liga ni iaitu Team A dan Team B...InsyaAllah if salah satu team nad menang..nad akan buat Giveaway lagi...okay..Amin...Nad nak gerak pergi padang..nervous ni...:(

For Giveaway..

Untuk Give away yang nad buat tu dah nak tamat kan??nad dah publish komen tapi tak sempat update dalam list yang dah join..nanti nad update okay..dont worry..:)

3 comments:

saharinasaharudin said...

wahh,pinkynyee blog nad.comell :)
btw,gud luck futsal.smga menang! :)

miss nadya said...

@saharinasaharudin::comel ker?tq2..:)

nadia said...

gd luck nad...men leklOk...jge tngn 2....beringt yer nad....t seliuh lg...