Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

01 June 2011

Mak Anta Msg Pujuk Hati Nadya..




Hari ni Nad sedih sangat sebab di atas bersebab..
Tapi walaupon nad xtunjuk..ramai jugak orang perasan..
Muka nad pucat sangat hari ni sebab xde make-up langsung..(semalam punya muka)

punca nad sedih ::

  • Tak dapat gaji..huargh..rasa nak nangis sampai ofis ni banjir...
  • Tak dapat nak shopping kat butikpinkku ..lagi bertambah kesedihan..
  • Tak ada orang teman nak pergi kenduri..adik kandung nikah..aiyak..adik dah kawen..kakak xkawen..nampak macam xlaku ker nad ni??
  • Abah tak nak bagi loan kat nad..:(
  • Terpaksa berpisah dengan blog selama 3hari 2malam..
tu jer lah yang nad nak senaraikan..xsanggup nak list banyak-banyak..kang banjir pulak ofis ni..

Nad pon msg lah mak..

"mom,abah tak bagi pinjam duit..n dah lah xde duit.."

Mak balas..

"esok la kite kua,mom pn nak beli tudung baru..tudund ari tu xcantik"

Nad balas..

"ok"

Mak pujuk..

"Nanti kita kua..kita beli tudung yer.."

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Senyum ke telinga dapat msg last mak tu..:)

semalam punya citer..huk huk...:)

tq semua kerana sudi baca entry yang tah paper ni..:)
nad akan berpisah dengan blog selama 3 hari 2 malam..tapi nad tetap akan update entry guna email..so nad akan approve semua komen..nad akan blogwalking semua bila nad on9 balek..:)



1 comments:

*cik syu* said...

sabar yer , insyaallah ade rezeki di mana mana :)