Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Kalau rasa nak join..klik jer header abg ben tu okay..tutup??pukul 9 malam..senarai nama??kat Blog MTT..


moh ktirik blog nad ni ramai-ramai..nak tengok jugak apa yang korang kritik..hehe..





7 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...komen saya: mcm mana nk buat header mcm blog nadya ni..

(: gebangkembang :) said...

ok simple ^^

http://bambam-story.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz said...

ni otai page saya blogger malaysia nih.haha xda pe nak kritik sumer ok

aku slh sorang adminnya..

dah folo n like fb page n sila kritik blog aku
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nuur_mutiara said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Farhan said...

Burung yg terbang tu mengganggu. Huhuhu. X suka dia. =(

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fara Ada said...

hi sis...akak da follow and add dlm bloglist...hopefully u follow me back :) tQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali