Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

26 July 2011

Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog


Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini.. 

21 July 2011 ari tu nad baru buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog Di Sini.. 
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog pulak...hari ni
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog pulak..nad nak cakap terima kasih kat semua..Alhamdulillah..nad dapat kawan-kawan tak sombong..hehe..yang tak kene review tu jangan lah keciwa..

meh join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain..kat situ..sapa yang dah join..nad promot blog diorang..

kalau tak percaya..mek klik 1# Promote Segmen dan 2# Promote Segmen..buat masa ni nad baru dapat promote 20 blog je..sebab semalam nad pergi Temerloh seharian..fuh penat...kalau nak tengok senarai nama yang dah join klik List Nama Join Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain..ramai yang join tu semua adik-adik nad..hehe..bagus kan..budak-budak sekarang..tak macam dulu-dulu..dulu-dulu nad sebaya dorang..tak tahu blog tu apa tau..hehe...


1 comments:

SoLy SoLicious said...

waaahhh..tahniah dah smapi 777!!
sy belum lagi..huhu