Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

13 July 2011

Buffered Earnings Melekat Di Blog Ini


Assalamualaikum...

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..

Pergh..senyum sampai ke telinga dan tak dapat duduk diam mengupdate blog ini..Alhamdulillah...Genaplah 3 Bulan Usia Dyer (Miss Nadya Punyer Blog)..Nad dapat BE pertama..Alhamdulillah syukur...bertambah tabung masa depan..Thanks Nuffnang sebab mempercayai diriku ini untuk melekatkan iklan mereka di blog picisan ini..chewah..ayat berbunga-bunga...bunga pon tak guna ayat macam ni..hik hik..


Minggu ni nad agak sibuk sedikit dengan berbagai-bagai dugaan..huk huk..gembira+Sedih = Gedih..(apakah gedih tu??haha...saja gedik guna)..

Tadi nad tergerak hati nak tengok Nuffnang untuk tengok Analytics minggu ni sebab nad jarang update blog..tapi,tibe-tibe nad terperasan Earning meningkat..Terdetik dalam hati..eh,dapat Earning lah..

Apalagi...nad dengan pantas click earning itu...wow....nad dapat 2 BE melekat kat blog nad ni lah...Alhamdulillah..

 klik untuk tumbesaran padu meningkat-tingkat..

Terima kasih kepada Samsung Galaxy S II dan Berita Harian Online Treasure Hunt kerana memberi BE pertama dan melekat sekaligus didalam blog ini..Alhamdulillah rezeki nad untuk bulan ini..bulan puasa pon dah dekat..

buffered earning dari samsung galaxy s II buffered earning dari Berita Harian Online





14 comments:

Cik Ezy said...

rezeki..
baru 3 bln dh dpt BE..
saye ni dh berbulan2 lgsg xde BE>>
kehkehkeh

saiazuan said...

congrats on ur BE :D

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Nadya O'Conner said...

@Cik Ezy::Alhamdulillah..rezeki nad..:)

@saiazuan::thanks..:)belum baca lagi..hik hik..:)

♥ cιк єммα ♥ said...

allhamdulillah rezeki tu kak nad :)

Dea said...

thniah2... saya pulak bila la ea..:)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ! best ^^ okay la 2 kan ,. zana lambat cikit dapat BE ,. sebab mase memule buat blog ,. xgiat sangat ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semak-kan-nama-calon-latihan-khidmat.html

Rafidah Farhana said...

Wah ! Tahniah ye :)
rezeki nak puasa. share la tips nak be..

Nabila Huda said...

tahniah.. saya x pernah dapat be pun..hihi

Nadya O'Conner said...

@♥ cιк єммα ♥::terima kasih emma..:)

@Dea::sabar2..Insyaallah adalah tu nanti..:)

@Nur Syazana Mohammed Sani::nanti mesti ada BE..:)

@Rafidah Farhana::terima kasih..nad pon banyak seacrh kat pakcik google..:)


@Nabila Huda::sabar2..search tips mendapatkan BE..ramai blogger yang bagi tips..:)

Nizam Ijam said...

tahniah nadya :)



jom letak nizam ijam dalam bloglist
” Nizam Ijam Dot Com”

eyqa :) said...

follow here :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

alhamdulillah . rezeki tu kak :)

SweetLikeWhat said...

Alhamdulillah.. :D

siti kektus said...

ehem2.

cukup bulan belanja lah kepsi sebarang dua ke kan. hehe :p