Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

31 July 2011

Hari Ini Sibuk..Betul Ke??

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia...Salam 1 Blogger..Salam Menyambut Ramadhan..Hye semua...sibuk tak??hari ni hari ahad...Insyaallah..esok puasa...apa perasaan korang??berdebar tak??hehe...kenapa nad tanya hari ni sibuk ke tak??sebab nak tahu lah korang kene beli persiapan untuk sahur ke tak...

macam mak nad...hari ni dyer dengan abah pergi beli barang untuk masakan sahur...hmm...

Nad pulak..sibuk mengedit gambar untuk upload kat sini..nak tahu gambar apa??gambar mandi sungai semalam lah...huhu..

lepas tu apa ea??alah..nad lupa lah pulak..hadoi..problem betol lah otak ni..haduh..ok...nanti jap lagi lah nad cuba upload picture semalam kat blog ini..huhu..




2 comments:

saya cello191 said...

kita busy nga blog..^^
kalau eok pose,,malam ni jom p terawih..ngee~~

saharinasaharudin said...

salam ramdhan :)

meh jnguk blog pinky-white rin
http://mynameyin.blogspot.com/