Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

23 July 2011

Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog




Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger..Alhamdulillah...terima kasih semua kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini..21 July 2011 ari tu nad baru buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog Di Sini
hari ni..23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog pulak...tak tahu nak cakap terima kasih macam mana..gembira sambil makan mi hun goreng ni..huhu..

Thanks kepada Ben W7 kerana sudi follow blog yang tak seberapa ini..hehe..mari kita terjah blog beliau..kerana sekali pandang..macam farid kamil pon ada..hehe..pada pandangan mata nad lah..pandangan mata korang mesti lah lain kan..hehe..huhu..


nad suka design blog anda..kemas..kuning itu menawan..hehe..nak loading tak berat..datang banyak kali pon jadi best jer..nad pernah masuk beliau kerana beliau join segmen Abg Ben kita..mari terjah..




2 comments:

Ben w7 said...

waa..terharunye ase....
ade jgk yang buat entry khas untk ben w7.....
thank kpd Miss nadya....
harap,kite dapat b'knlan smpai ble2....
amin...

Miss Nadya said...

@Ben w7::hehe..sama2..:)